Hjem Familie Hun fikk den utenkelige beskjeden da hun allerede var gravid: – Jeg trodde ikke det var mulig!

Hun fikk den utenkelige beskjeden da hun allerede var gravid: – Jeg trodde ikke det var mulig!

Del
X

Deonna Fletcher gjorde unna to graviditeter på en gang, og fikk tre døtre.

Gleden var stor da de graviditetstesten vitnet om en forestående familieforøkelse for Deonna og forloveden hennes Antonio. Etter fire uker skulle de endelig til ultralydundersøkelse. Her fikk de for første gang se den lille babyen som vokste i Deonnas mage på skjermbildet. Babyen så ut til å være frisk og fin, og paret dro hjem igjen og gledet seg til at to skulle bli tre.

Men kun to uker etter ultralyden, kjente Deonna en skarp smerte i magen. Det ble skarpere og skarpere smerte, og hun dro rett til legevakten.

– Jeg trodde jeg hadde en spontanabort, forteller hun til nettstedet Insider.

For å finne ut hva som foregikk, ble det tatt en ny ultralyd.

– Til alles overraskelse fant de ut at det var to babyer til i livmoren min. Jeg var gravid med trillinger. Jeg spurte hvordan det kunne være mulig. Den forrige skanningen hadde vært veldig grundig. Det var ingen tvil om at det bare var en baby, sier Deonna.

Hun har riktignok alltid hatt uforutsigbare menstruasjoner. Dermed har hun trolig hatt eggløsning to ganger.

– Antonio og jeg ble sjokkert. Det var mye å bearbeide. Vi hadde aldri hørt om å bli gravid når du allerede er gravid. Men legene bekreftet at det var snakk om superfetasjon, sier hun.

I et innlegg på Instagram skrev hun:

«Kan ikke tro at om ca 3 måneder skal jeg bli mamma til 3 JENTER!💕💕💕 Akkurat som min mor!👼🏽Jeg er helt sjokkert og hadde ikke forventet dette utfallet i det hele tatt, men jeg er virkelig velsignet og takknemlig for å ha denne fantastiske muligheten til å være mor til 3 sterke, vakre og intelligente jenter! De kommer til å bli så mye bedre enn jeg noen gang har vært!! Jeg vokste opp uten mamma, men jentene mine vil aldri trenge å bekymre seg for det med meg!❤️Jeg lover å være det beste jeg kan være og legge alt inn i barna mine med kjærligheten, støtten og hjelpen fra deres enestående pappa! Jentene mine vil definitivt være pappajenter hele veien!! Jeg er SÅ forelsket!»

Tvillingforeningen forklarer at dette oppstår når en kvinne har eggløsning på mer enn ett egg, men eggene slippes ut til forskjellige tider. Noen ganger kan det være med opptil 24 dagers mellomrom. Og eggene blir befruktet når de blir sluppet.

Den resulterende tvillinggraviditeten har forskjellige unnfangelsesdatoer, noe som medfører at fostrene kan være ganske forskjellige i størrelse. Og dager eller uker kan skille fødslene. Tvillingforeningen forklarer at det er en ganske uvanlig hendelse.

For Deonnas del viste det seg at de «yngste» babyene var eneggede tvillinger. Ett av de befruktede eggene hadde delt seg.

– En spesialist sa at smertene mine tidlig var relatert til at livmoren min utvidet seg så raskt. Den måtte gi plass til tre babyer, sier Deonna.

I dag er hun mamma til de tre jentene Dream, Amani og Amber. Alle tre ble født 18. januar 2021, ved keisersnitt.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com