in

Hun veide nesten et halvt tonn – se den vanvittige forvandlingen

Skjermdump: YouTube

Mayra Rosales fra Texas fikk kallenavnet «Half Ton Killer». Hun ble anklaget for å ha drept nevøen sin ved å rulle oppå ham med sine 450 kilo.

Etter å renvasket seg fra anklagene har hun fått et nytt liv, og en veldig mye mindre kropp.

– Jeg levde, men hadde ikke et liv, sier Rosales til ABC13.


I 2008 var Rosales fanget i sin egen seng. Hun veide mer enn 450 kilo, og ble siktet for drapet på sin to år gamle nevø.

Hun ble anklaget for å ha kvalt barnet ved å rulle oppå ham. Siktelsen ble frafalt da påtalemyndigheten slo fast at hun tok på seg skylden for å beskytte søsteren.

– Jeg holdt på å dø. Jeg vet ikke om du har sett bilder av meg fra den tiden, du kunne se det i ansiktet mitt. Jeg hadde gitt opp livet. Jeg levde, men hadde ikke et liv, sier Rosales.

I dag er ting veldig annerledes for henne. Hun har gått ned ufattelige 360 kilo ved hjelp av kirurgi og diettvalg. Rosales sier hun fortsatt skal ned 15 kilo til. Da vil kvinnen som var over 450 kilo veie 75.

– Mat for meg er at jeg må spise for å leve. Før var det å leve for å spise, og nå er det bare noe normalt, sier superslankeren.

Slik ser Marya Rosales ut i dag Skjermbilde: YouTube

Hun sier at hun aldri ville klart dette uten kirurgen Younan Nowzaraden som også er med i et populært amerikansk slankeprogram.

– Jeg tror Mayra er veldig motivert. Når du har ligget i sengen i flere år, hadde du ikke noe liv. Når man da først står opp og går og gjør ting, vil du bli overrasket over hvor motiverte folk blir, sier Nowzaraden.

Han har utført 11 operasjoner på Rosales, mange av dem for å fjerne overflødig hud.

Rosales’ slankehistorie har også motivert andre. Hun medgir at reisen ikke har vært enkel, at den er vel verdt det.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Dette er de nye profilene som dukker opp i «Bloggerne»

therese johaug

Therese Johaug: – Mye av kritikken er urettferdig