onsdag, januar 29, 2020
Nyheter Hund ble bundet fast til et tre - sto...

Hund ble bundet fast til et tre – sto fastbundet i flere dager før hun ble reddet

-

Et grusomt syn møtte en gjeng med syklister da de var på sykkeltur i en skog i Portugal. De var i skogen for å nyte naturen, men ble i stedet møtt av et forferdelig syn.

En hund som var bundet fast til et tre. Hunden var bundet fast rundt halsen. Hun var etterlatt der for at hun skulle dø av sult og tørste i den øde skogen, skriver avisen La Vanguardia.

Den stakkars hunden kunne knapt røre seg. Hun var svak og tynn, ribbeina hadde begynt å synes, så hun hadde nok stått slik i mange dager.

Foto: Facebook

Hjelpen kom i tide

Syklistene måtte nærme seg hunden svært forsiktig. Den slitne hunden var var selvsagt veldig redd og de visste ikke hvordan hun ville reagere. Det gikk fint, de ga henne litt mat og løsnet forsiktig båndet rundt halsen.

En av syklistene filmet det hele. Her kan du se en video av redningsaksjonen.

Ciclistas rescatan a un perro atado en el monte 🚴‍♂️❤️

Hace falta ser muy mala persona para abandonar así a un animal indefenso, con una cuerda que no le permitía ni tumbarse 🐶⛓️Tuvo la enorme suerte de que un grupo de ciclistas lo encontró y decidió rescatarlo 😍 ¡Mil gracias!📹 Nuno Rocha / Portugal

Publisert av Asociación Animalista Libera Søndag 9. desember 2018

Hylles som helter

Mange dyreorganisasjoner i Portugal har rapportert om den forferdelige hendelsen, og syklistene hylles nå som helter. Fantastisk at de dukket opp i den øde skogen akkurat når de gjorde.

Det er så grusomt og helt uforståelig at mennesker kan få seg til å gjøre noe slikt som dette. Tenk så vondt hunden må ha hatt det. Vi får håpe at hunden får komme til et godt hjem fullt av kjærlighet og glede. Det fortjener den etter å ha blitt behandlet så fælt.

Dyreplageri må slås hardt ned på -Hjelp gjerne til med å dele denne grusomme historien videre for å sette fokus på dyreplageri. 

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kjøpmann nekter å selge energidrikker til barn under 16 år

Den danske kjøpmannen Allan Kring Bülow nekter å selge energidrikker til barn under 16 år. Og han krever ID i kassen. "Jeg kunne tjent penger...

Etter over 20 år alene: Ullared-Maritta (75) har endelig funnet kjærligheten

Den populære TV-serien "Ullared" har rullet over norske TV-skjermer i mange år, og gitt oss uforglemmelige opplevelser med Maritta og søsteren Gunnel og bestevennene...

John Arne Riise kjøper gaver til kona for 25.000 kroner i måneden

Tidligere fotballspiller John Arne Riise (39) har et svært høyt forbruk. Det kom frem da han deltok i TV-programmet "I lomma på Silje". I snitt...