Hjem Dyr Hund funnet bundet til en benk – takker redningsmennene på en minneverdig måte

Hund funnet bundet til en benk – takker redningsmennene på en minneverdig måte

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Da en stakkars hund ble funnet helt alene i en park, var det tydelig at han hadde blitt forlatt av noen. Heldigvis finnes det helter som jobber hver dag for å hjelpe dyr i nød.

Det hele startet i november 2023 da en stor pitbull-miks ble funnet alene i en park. Hunden var bundet til en benk og kunne ikke komme seg bort. Den ventet tålmodig på at en vennlig sjel skulle komme og redde den.

Foto: AUSTIN HUMANE SOCIETY

Hjelpen kommer

Heldigvis kom Austin Humane Society til unnsetning, rapporterer The Dodo. Hunden, som fikk navnet Gordough, var svært skitten og led av alvorlige infeksjoner i både øynene og huden. På sin Facebook-side skrev de at han «desperat trengte medisinske bad, øyedråper og salve.»

Foto: AUSTIN HUMANE SOCIETY

En takknemlig hund

Hunder som har blitt forsømt, forlatt, eller som har levd på gaten, kan ofte ha problemer med å stole på mennesker. Det er viktig å nærme seg dem forsiktig for å unngå at de blir redde eller aggressive. Men i Gordoughs tilfelle var det det motsatte. Han var umiddelbart glad, viftet med halen og viste sin takknemlighet da personalet kom for å hjelpe ham.

Foto: AUSTIN HUMANE SOCIETY

Gordough ble raskt en favoritt blant personalet. Han la hodet sitt i fanget på redningsmennene da de løsnet båndet som holdt ham fast til benken. Hans takknemlighet rørte alle som var til stede.

En ny start

Til tross for sine alvorlige infeksjoner, som sannsynligvis forårsaket mye ubehag, var Gordough alltid samarbeidsvillig og vennlig. «Gordough ligner litt på en av de lykkelige, sittende Buddha-statuene som har blitt levende,» skrev de på Facebook.

Foto: AUSTIN HUMANE SOCIETY

En lykkelig slutt

Gordough ble adoptert av en kjærlig familie som elsker ham like mye som han elsker dem. Han er nå helt frisk, og infeksjonene er borte.

Foto: AUSTIN HUMANE SOCIETY

Ifølge The Dodo tilbringer Gordough nå dagene sine med å kose på sofaen med sine nye eiere eller leke med favorittleketøyet sitt. Han har endelig fått det livet han fortjener.

Foto: AUSTIN HUMANE SOCIETY

Vi er så takknemlige for at disse heltene kunne redde dette søte dyret. Tusen takk!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com