in ,

Hund redder katt fra den sikre drukningsdøden – se den fantastiske videoen

Begrepet «som hund og katt» blir gjerne brukt i de tilfeller hvor noen ikke helt går overens eller kan finne ut av å omgås på en naturlig og rolig måte. Ikke venner, med andre ord.

Nå er det imidlertid dukket opp en video på nettet som viser det stikk motsatte – nemlig at hunder og katter fint kan være venner og omgås uten problemer. Ja, faktisk kan de også hjelpe hverandre. I dette tilfellet er det en hund som hjelper en katt som holder på å drukne, noe den nok ikke ville gjort hvis de hadde vært, ja, som «hund og katt».

Videoen, som skal ha sin opprinnelse i Tyrkia, viser en katt som av en eller annen grunn er havnet i en eller annen form for basseng den ikke kan komme ut av. Kliss våt og tydelig sliten er den først litt motvillig til å ta i mot hundens hjelp. Selv om hunden bare forsøker å hjelpe, slår katten etter hunden med poten sin.


Men denne hunden gir seg ikke, og da hunden selv hopper ut i dammen og svømmer under katten forstår den at hunden bare vil hjelpe den.

Hunden svømmer inn under katten som får nok tak på hundens rygg til å komme seg inn på tørt land, hvoretter hunden selv klatrer opp på egen hånd og de går hvert til sitt.

Du kan selv se videoen nedenfor, og lik og del hvis du også tror at hunder og katter fint kan samarbeide om både det ene og det andre, ja til og med redde hverandre hvis de ser det er nødvendig.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Han betalte for stedatterens bryllup, men ble kraftig sviktet tilbake

Spekkhoggeren satt seg fast og hylte etter hjelp – disse menneskene kjempet i 8 timer for å redde dyret