lørdag, april 4, 2020

Hund redder to år gammel gutt fra å fryse ihjel

Mest lest nå

Artikkelen fortsetter etter annonsen

Det var 12 kuldegrader ute, og naboene la merke til at familiens hund ikke hadde rørt seg fra plassen sin ute på verandaen på flere dager. Da de gikk over for å sjekke, fikk de seg litt av en overraskelse.

Da naboene gikk opp på verandaen, la de merke til at hunden ikke var alene. Den lå oppå en liten bylt. Da de sjekket nærmere, viste det seg at den lille bylten var den to år gamle gutten som bodde i huset.

Gutten bodde alene i huset sammen med sin mor og deres hund. Det viste seg at moren hadde forlatt barnet og hunden alene på verandaen, og selv bare dratt av gårde. Men hunden hadde tatt affære og holdt gutten varm. I to hele døgn hadde hunden varmet gutten så godt den kunne, mens gradestokken krøp til under 12 minus.

 

 

Hadde ikke overlevd uten hunden 

Denne hendelsen fant sted i Altai-regionen sør i Sibir i Russland i januar i år. Den lille gutten ble umiddelbart sendt til sykehuset. Han led av alvorlig nedkjøling. Heldigvis gikk det bra med gutten etter at han hadde fått behandling på sykehuset. Men både legene og politiet var veldig klare på at hadde det ikke vært for at hunden holdt han varm, hadde han ikke overlevd.

Det lokale politiet sier til avisen The Siberian Times at hunden er en ekte helt og en livredder.

 

Mange vil adoptere hunden

Moren dukket plutselig opp fire dager etter at gutten hadde blitt sendt til sykehuset. Da hadde hun vært borte fra sønnen i til sammen seks dager. Moren har nå blitt fratatt retten til å ha omsorg for sønnen, og hun sitter nå i fengsel mens hun venter på at rettssaken skal komme opp.

Etter at saken stod i avisen, har flere meldt seg som adoptivfamilie for hunden. Dyrevernere skal nå bruke tid på å finne et godt og trygt hjem til den fantastiske hunden.

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

Eyvind Hellstrøms varsku: – Det er en krise

Eyvind Hellstrøm (71) er bekymret for restaurantbransjens fremtid. Nå som mange spisesteder har måttet stenge dørene, kan det bli tøft for mange å starte...