in ,

Hund reddet eieren fra å drukne

Foto: Politiet

81 år gamle Harry Smith sitter i elektrisk rullestol. En kveld han var ute og luftet hunden var det nær ved å gå riktig så galt. Men hans snarrådige hund, Sarah Jane, sørget for at det endte bra.

Det er Port St. Lucie politidistrikt som har delt den utrolige historien på Facebook. 81 år gamle Harry Smith – som bruker en elektrisk rullestol – gikk tur med hunden sin nær en innsjø. Plutselig mistet rullestolen hans trekkraften, og han skled nedover en voll og uti innsjøen.

Smith, som ikke kan svømme, slet med å holde seg flytende. Han forsøkte forgjeves å rope om hjelp.

Det var imidlertid hunden hans som gjorde susen. Sarah Jane oppfattet at eieren var i trøbbel, og begynte å bjeffe høyt. Hunden klarte å påkalle oppmerksomhet fra to andre som var ute og gikk. De skyndet seg over til innsjøen hvor de oppdaget Harry.

Foto: politiet

De to forbipasserende som hunden hadde klart å få tak i fikk raskt hjelp fra politiet, og fikk assistanse fra politiet med å trekke 81-åringen opp av vannet, i sikkerhet på land.

Smith fikk legehjelp på stedet kunne reise hjem samme kveld. Siden den elektriske rullestol hans ble skadet etter å ha vært i vannet, hjalp politiet til med å dytte ham tilbake til huset.

– Vi er takknemlige for Smiths hund og de to tilskuerne som bidro til å redde livet hans, skriver politiavdelingen på Facebook og legger til «Og ordtaket forblir en sannhet … Hunden er menneskets beste venn.»

Foto: politiet

Båndet mellom de to er åpenbart, og Smith er den første som forteller deg at hunden hans, Sarah Jane, er sjefen.

– Hun er en så god hund. Alle i dette nabolaget elsker henne, alle passer på henne, sier Smith ifølge WPTV.

Om ulykkeskvelden forklarer Smith at han og hunden var ute på den faste kveldsturen. Da hjulet på Smiths elektriske rullestol ble sittende fast i sølen mistet han veigrepet.

– Jeg prøvde å rygge rundt for å komme meg ut av søla, nen den gikk bare rett tilbake og deretter nedover vollen og dumpet meg i vannet, sier Smith om kvelden han kan takke Sarah Jane for at han overlevde.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Foto: Arbeiderpartiet

Norge godkjenner svensk og finsk Nato-medlemskap

familieferie

Irritasjonstoppen: Dette hisser nordmenn seg opp over på ferie