Hjem Dyr Hunden kom alene inn på dyreklinikken – så oppdager de ansatte hvorfor
Dyr

Hunden kom alene inn på dyreklinikken – så oppdager de ansatte hvorfor

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Dyreklinikkens videoovervåkning fanget opp den spesielle hendelsen.

Det var i Brasil, på en dyreklinikk, at den utrolige historien fant sted, skriver The Dodo.

I venterommet sitter en mann og hans hund, da det dukker opp en annen hund i døråpningen. Hunden som melder sin ankomst, kommer muttens alene. Hvordan han har visst hvor han skulle gå, er et under.

Hunden nøler, men smyger seg forsiktig langs veggen og møter en ansatt sitt blikk. Den ensomme hunden viser frem labben, som etter undersøkelser viste seg ikke å være noe særlig skadet. Men gesten ble heldigvis tolket som et spørsmål om hjelp, hviklet skulle vise seg å være helt avgjørende for den ensomme hundens helse og fremtid!

Gratis behandling

Ettersom den herreløse hunden ble tatt i mot på klinikken, valgte de å gi ham en full undersøkelse. Hundens pote var ikke særlig skadet, men i pelsen hadde hunden lopper og den ble tatt inn og fikk seg en grundig vask. På klinikken oppdaget veterinæren også en svulst, som de sjenerøst behandlet, uten å få betalt for arbeidet.

Flere har meldt interesse

Veterinæren valgte å dele videoen av hunden, som kom og oppsøkte hjelp – helt på egen hånd, på sosiale medier. Den har blitt sett av dyreelskere over hele verden, og viktigst av alt har den først til at flere har meldt i fra om at de ønsker å adoptere hunden.

En kan trygt si at denne smarte hunden, visste å ta hånd om seg selv.

Du kan se videoen av øyeblikket hvor hunden, noe nølende, ankommer klinikken her:

LES OGSÅ: Politihundens imponerende triks har blitt sett av millioner

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com