in ,

Hunde-bussen tar av på TikTok: Plukker opp hundene hjemme og tar dem med på stranda

Skjermdump: Instagram

Hundebarnehage er i alle fall ikke for folk som bor i de største byene, noen nyhet lenger. Det er et veletablert tilbud der hundene kan ha det fint sammen mens eierne er på jobb. Men hundebussen i Alaska er den eneste i sitt slag vi noen sinne har hørt om….

Mo Mountain Mutts har 1,7 millioner følgere på TikTok. Det er en hundelufting-tjeneste litt utenom det vanlige. De tilbyr henting og levering av hundene i en egen buss.

Den hvite «hundebussen» kommer kjørende hjem til hundeeierne og plukker opp hundene deres. De spennes pent og forskriftsmessig fast i sikkerhetsbelter, før de får en godbit og bussen kjører videre til neste firbeinte kunde som er med på hundeluftingen.


People, som er en av mange medier som har omtalt tjenesten, skriver at det er rundt 12 hunder med hver gang. Når alle sammen er hentet inn kjører de av gårde til stranda eller skogen og koser seg på tur.

For at bussturen skal gå pent og pyntelig for seg, plasseres hundene ut fra gemytt, oppdragelse og alder. De aller yngste som fortsatt synes det er stas å snuse og slikke på andre hunder har sin egen barneavdeling.

@mo_mountain_mutts

♬ original sound – Mo_Mountain_Mutts

Det hele startet med at Mo begynte å ta med hundene til vennene sine i skogen.

– Derfra ballet det bare på seg. Jeg ble stadig vekk kontaktet av folk som hadde hørt jeg var flink med hunder, som lurte på om jeg kunne hjelpe de også. Etter hvert måtte jeg begynne å gruppere hundene som passet best sammen, så vi fikk et morgenteam og et ettermiddagsteam. Derfra vokste det til det punktet at jeg trengte hjelp fra Lee, sier hun til People.

Det var Lee som kom med ideen om at de skulle skaffe en buss slik at de kunne hente alle hundene. Da de la ut «hundebussen» på TikTok gikk det ikke lenge før konseptet var en viral hit.

En av hundeeierne som har vært kunde hos Mo i åresvis er Jim Higgins. Han forteller at når hunden hans Murray hører bussen komme, blir han veldig oppspilt og glad.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Rettssaken som ryster Amerika: Vil man noensinne få vite sannheten?

siamesiske tvillinger

De siamesiske tvillingene måtte gjennom en risikabel operasjon. Se hvordan de har det i dag