in

Hunden ble kastet ut fra en bro – reddet av brannvesenet

Skjermdump: Instagram/FDNY

Den forferdelige historien som heldigvis fikk en lykkelig slutt er delt på Instagram-kontoen til brannvesenet i New York.

– I ettermiddag respunderte FDNY [Brannvesenet i New Yort, red.anm] avdeling Marine4 på en melding om en hund som ble kastet av en bro og ned i Harlem-elven. Hunden var i nød, forteller brannvesenet på Instagramsiden sin.

Da avdelingen ved brannskipet Marine 4, ledet av løytnant Sodano, kom til stedet hadde en sivil mann som sto på land og så hendelsen klamret tak i hunden og jobbet iherdig med å holde den flytende.


Medlemmer fra Marine 4 tok over da de kom til stedet, og fikk løftet hunden om bord i fartøyet før de deretter tok den med til land, hvor han kunne få nødvendig stell.

View this post on Instagram

A post shared by FDNY (@fdny)

– Uten den raske responsen fra både de sivile og FDNY-medlemmene, kunne utfallet for dette dyret ha blitt veldig annerledes, sier brannvesenet i Instagram-posten.

New York Daily News har identifisert mannen som klarte å holde tak i hunden slik at den ikke druknet. Han har brukernavnet @Slimshady0321 på Instagram og har postet en skjermdump av brannvesenets Instagram-innleg og sier «I dag reddet jeg og fdny en hund som ble kastet i Harlem-elven. Jeg håper personen eller personen som er ansvarlig for denne avskyelige forbrytelsen får som fortjent».

I kommentarfeltene på innleggene er folk – naturlig nok – bestyrtet over at noen kunne finne på å kaste den stakkar hunden i elva. Flere gir uttrykk for at de gjerne ønsker å adoptere hunden.

FDNY overleverte hunden til et dyrevernsenter, der hunden fikk navnet Aquaman.

Mirakuløst nok slapp Aquaman fra den skumle episoden med noen få kutt og blåmerker, og dyrevernsenteret sier at hendelsen ikke har endret hans vennlige oppførsel.

– Halen logrer, han tar imot godbiter og er glad i å gi kyss, forteller talskvinnen på dyresenteret der en rekke hundeelskere allerede har satt seg på liste for å få adoptere Aquaman.

– Tre av konstablene i FDNY som var involvert i redningen ønsker også adoptere, sier hun til NY Daily News og legger til at de naturlig nok vil være på toppen av listen.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Amanda låner ut sommerhytta gratis – til barnefamilier som har det tøft økonomisk

Hurtigruteskip på grunn nær Sognefjorden