Forsiden Dyr Hunden Camilla ble dumpet på fortauet da familien skulle flytte. Nå nekter...

Hunden Camilla ble dumpet på fortauet da familien skulle flytte. Nå nekter hun å forlate teppet sitt

-

Sammen med en hel masse søppel og gamle møbler, ble Camilla satt igjen på fortauet da familien hennes skulle flytte.

I stedet for å lete etter et nytt hjem, ble Camilla værende på teppet sitt langs gata i Dallas i USA. Hun håpet vel på at familien skulle komme tilbake og hente henne.

Men Camilla ventet forgjeves.

En dag var Marina Tarashevska ute og gikk tur med hunden sin. Marina jobber i dyrevernsorganisasjonen Dallas DogRRR. Hun fikk øye på den triste hunden på det blå teppet.

«Det var ordentlig kaldt og regnfullt. Hunden lå på teppet sitt og nektet å gå fra det», sier Patti Dawson, talsperson for Dallas DogRRR till The Dodo.

«Jeg tror hun fremdeles trodde at familien skulle komme tilbake», sier hun videre.

Foto: Dallas DogRRR

Nektet å gå av teppet

Marina fikk bekreftet fra noen naboer at Camilla hadde blitt dumpet der sammen med teppet sitt. Da bestemte Marina seg for å ta med seg hunden.

Men det var ikke så enkelt. Camilla nektet nemlig å gå fra teppet. Det hele endte med at Marina måtte dra teppet etter seg, hele veien hjem, med hunden oppå.

Da de kom hjem til Marina, var Camilla veldig redd.

«Man kunne klappe henne, men hun var livredd. Ville ikke få øyekontakt og bøyde hodet sitt ned. Om man kom nære henne rygget hun bakover», sier Marina.

LES OGSÅ
John ble mobbet på grunn av størrelsen - Men når han inntar dansegulvet er det ingen som ler
LES OGSÅ
Hundens lojalitet blir hyllet nesten 100 år etter hans død!

Foto: Dallas DogRRR

Hadde sår i nakken

Så oppdaget hun at Camilla hadde store sår langs nakken og rundt ørene.

«Veterinæren sa at det enten var fra et halsbånd, noe som betyr at hun har blitt holdt utendørs. Det eneste vi var redde for var om hun hadde havnet i bråk med en annen hund mens hun var ute. Det finnes mange hjemløse hunder her, så de kan ha slåss over mat, sier Marina.

Camilla måtte operere nakken og trener nå på å bli en tryggere hund.

Foto: Dallas DogRRR

Har begynt å leke

Ifølge talspersonen for Dallas DogRRR, har Camilla gjort store fremsteg. Kroppen har kommet seg igjen og hun føler seg tryggere rundt mennesker.

«Nå søker hun oppmerksomhet, noe som er en stor forskjell. Hun har til og med lekt med en leke for første gang», sier Patti.

Camilla bor på fosterhjem mens hun venter på å bli adoptert. Men det kan ta en stund før hun er trygg nok til å flytte inn hos en ny familie.

Populært

Marte Frimand
Marte er utdannet journalist med lang erfaring. Hun har tidligere blitt kåret til årets gullpenn under Vixen Blogg Awards for bloggen Casa Kaos.