Hjem Dyr Hunden er i ferd med å gi opp håpet og drukne – Så dukker disse redningsmennene opp!
Dyr

Hunden er i ferd med å gi opp håpet og drukne – Så dukker disse redningsmennene opp!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Hunder er noen helt spesielle skapninger for oss mennesker. De er så trofaste og oppofrende ovenfor sine eiere, men samtidig så avhengig av oss.

Det er alltid vanskelig å se på hunder som lider, like befriende er det å se historier om mennesker som redder dyr i nød.

For en stund siden fikk dyrevernorganisasjonen Animal Aid i India en telefon som handlet om en hund som hadde ramlet ned i en brønn. Den var uten sjanse til å komme seg opp av brønnen på egenhånd. Det var vanskelig å tidfeste når hunden hadde ramlet ned i brønnen, men hundens tilstand tatt i betraktning så var det lett å fastslå at hunden hadde vært flere dager i brønnen.

Den stakkars hunden klorte seg fast til veggen i brønnen. Potene var full av sår og blodige etter iherdige forsøk på å komme seg opp.

Foto: Youtube

Denne hunden hadde garantert gått den sikre død i møte om det ikke var for redningsmennene som dukket opp fra Animal Aid.

Se den rørende redningsaksjonen nedenfor og følg med på hundens reaksjon når den forstår at redningen har ankommet!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com