Hjem Dyr Hunden gnagde tåa av eieren mens han sov – det skulle vise seg å være et lykketreff

Hunden gnagde tåa av eieren mens han sov – det skulle vise seg å være et lykketreff

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

De trodde bikkja var råtten helt inn til beinet, men han var faktisk en flink bisk.

Hundeeier David Lindsay (64) lå og sov da den 7 måneder gamle bulldog-valpen hans Harley nesten gnagde av ham stortåa.

Da vi fikk øye på denne historien som er omtalt av New York Post, måtte vi umiddelbart inn å lese:  For her var det mange ubesvarte spørsmål.

Først og fremst er det ganske utrolig at mannen ikke våknet da hunden nesten tygget tåa helt av ham.

– Valpen hadde nesten tygget stortåa av meg. Den tygget ned til beinet og knakk det, sier familiefaren ifølge NY Post til SWNS.

Men det var ikke hundetennene han våknet av. David våknet først da kona skrek – og han tittet ned på en blodig stubbe der stortåa hadde vært. Og det skulle vise seg å ha en forklaring.

Kona fikk tatt bandasje på Davids tå, og de hastet til legevakten.

Og hvor utrolig det enn høres ut, så gjorde hunden eieren sin en tjeneste ved å gnage av han tåa. Det førte det påfølgende besøket hos legevakten, og deretter et sykehusopphold som følge av at David hadde fått en infeksjon etter hundebittet. I løpet av sykehusoppholdet ble en annen og alvorlig diagnose ble oppdaget.

– Han har gjort meg en tjeneste ved å tygge tåen min, sier Lindsay om den utilsiktede diagnosen, som oppsto mens han sov på sofaen med sin i nærheten.

Foto: privat

Skjønt akkurat mens de satt på legevakten var ekteparet mest sjokkert over at Harvey hadde brukt tåa som en tyggeleke.

– På grunn av alt dette oppdaget jeg at foten min er helt nummen. Jeg har ikke følelser i den, sier David som lider av diabetes.

Da sykehuset fulgte opp med CT-skanninger viste det seg at han hadde to blokkerte arterier i beinet og manglet blodsirkulasjon i beina.

Dersom ikke Harvey hadde tygget på tåa til eieren, og det hadde gått lenger tid før dette ble oppdaget, ville David ha risikert å måtte amputere beinet. Med andre ord, kan det at han miste en tå paradoksalt nok kan ha forhindret ham i å miste et helt bein.

Det er ikke godt å si om Harley faktisk følte at eieren hans var i fare, men samtidig har hunder mange ganger tidligere demonstrert at de kan oppdage sykdom.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com