in ,

Hunden hadde vært borte i 2 år – se reaksjonen når hun kjenner duften av eieren igjen

pakita

Alle trodde at hunden var forlatt, men heldigvis hadde ikke eieren gitt opp søken etter Pakita.

Organisasjonen Arca Animal fant Pakita, og antok at hun var en hjemløs, forlatt hund, som så mange andre av dem de redder. Lite visste de at eieren stadig lette etter sin firbente venn.

Pakita ble værende hos Arca Animal i to år. Mens de andre hundene organisasjonen tok inn ble adoptert bort, den ene etter den andre, ble Pakita værende. Hun var tydelig preget av savn og hadde det ikke godt.


Gjenkjente Pakita på Facebook

Heldigvis for Pakitas eier, bestemte en av medarbeiderne i organisasjonen seg for å publisere et bilde av Pakita på Facebook. I håp om å sjarmere noen fremtidige adoptivforeldre.

Foto: Privat

En av dem som så bildet var Pakitas mormor. Pakitas eier, Ariel Naveira, fikk umiddelbart beskjed av sin mor om at organisasjonen hadde reddet hunden hans.

For hele to år siden hadde Pakita rømt hjemmefra, og familien hadde lett etter hunden siden da.

Gjenkjente lukten

Som hos alle andre hunder, var det luktesansen som var Pakitas måte å orientere seg på, da Ariel ankom Arca Animal sine lokaler.

Først viste ikke hunden noen tegn til å kjenne igjen eieren sin, og Ariel nærmet seg usikkert sin firbente bestevenn. Var det virkelig hans hund?

Men i det Pakita kunne lukte lukten av Ariel, var all tvil borte. Hundens lettelse og glede er til å ta og føle på! De to årene de hadde vært adskilt var som visket bort, og tilknytningen var helt tydelig tilstede.

Organisasjonens ansatte kunne nok ikke drømt om en bedre respons på Facebook-bildet. Og for Pakita og Ariel ble det en lykkelig slutt på hele to ar adskilt.

I klippet nedenfor kan du se den rørende gjenforeningen:

LES OGSÅ: Var adskilt i 12 år – Se den rørende gjenforeningen av elefantfamilien

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Bjørn Guldvog

Helsedirektoratet: – Kan bli slutten på karantene

pyton

Da Emi var 2 år ble hun introdusert for pytonslangen, som nå er hennes bestevenn