Hjem Dyr Hunden hadde vært savnet i to år. Så dukket den på en kennel: – Det er et mirakel

Hunden hadde vært savnet i to år. Så dukket den på en kennel: – Det er et mirakel

Hunden Lord forsvant plutselig fra sitt hjem sommeren 2017. Eieren lette etter Lord i flere år, men han var ikke å finne noe sted. Så kommer hun plutselig over en post på Facebook.

Lord ble funnet på gata i Ukraina av noen frivillige ved en kennel for hjemløse hunder. Den store, grå hunden var utmagret, pelsen var flekkete og støvete og han hadde et sørgmodig drag over øynene. Det var tydelig at han hadde hatt et tøft liv.

De frivillige tok med seg hunden tilbake til kennelen. Så begynte jobben med å finne en adoptivfamilie til han. Lite visste de at Lord allerede hadde en familie, og at han var dypt savnet.

Foto: Privat / Facebook

Hadde ikke stort håp

De ansatte tok bilder av den magre hunden, og la de ut på Facebook. Men de hadde ikke stort håp om å finne et hjem til den hjemløse hunden. Store hunder er som regel vanskeligere å adoptere bort enn små.

Men folk på Facebook elsket den sørgmodige hunden. I løpet av få timer, hadde bildene hans blitt delt flere tusen ganger.

Lett etter hunden i to år

Etter to dager, fikk kennelen en telefon fra en kvinne. Hun hadde sett bildet av hunden, og lurte på om det kunne være hennes hund som hadde forsvunnet fra bakgården to år tidligere.

– Hun hadde lett etter hunden sin i to år, sier Galina Lekunova som jobber ved kennelen til The Dodo.

Men kunne det virkelig være samme hund?

Dagen etter kom kvinnen til kennelen. Og da var det ingen tvil. Hunden var hennes savnede hund, Lord.

– Et mirakel

– Gledestårer i dag morges, skrev kennelen på Facebook, og kalte gjenforeningen et mirakel.

– Vi vil takke alle som har delt posten vår. Takket være dere, ble hunden reddet og fredelig returnert til sin eier, skriver de videre.

Her kan du se den tårevåte videoen fra gjenforeningen:

LES OGSÅ: Hunden skulle hilse på familiens nyfødte baby – nå tar øyeblikket av i sosiale medier

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com