in , ,

Hunden har adoptert 7 kattunger, se hva han gjør med dem

hund

Dyr er ofte empatiske og kjærlige mot hverandre, på tvers av raser og typer.

Du kommer garantert til å legge uttrykket «som hund og katt» på hyllen, etter at du har lest denne søte historien, om en hund som tok til seg syv kattunger, som om de skulle vært hans egne barn.

Katten, Terra, levde et tøft liv på gaten i mange år, før hun ble adoptert av Regina. Historien og bildene er delt på bildedelingstjenesten Imgur og har raskt fått stor oppmerksomhet.


Trygt i hus, med tak over hodet, mat i skålen og et kjærlig fang, trivdes Terra bedre en hun noensinne hadde gjort. Etter et par måneder i sitt nye hjem, ble det tydelig at katten ventet kattunger.

Archer og Zoe

Sammen med Terra og matmor, Regina, bor også to hunder. De heter Archer og Zoe og tok godt i mot katten som familiemedlem.

Foto: Imgur

Da Terra fødte syv kattunger, ble spesielt Archer meget begeistret for disse også. Noe nølende, lot Regina Archer nærme seg kattungene. Det skulle raskt vise seg å være et klokt valg, for den store hunden hadde enkelt og greit lyst å være med kattemoren på å oppfostre de syv ungene.

Foto: Imgur

Archer løfter på kattungene, vasker dem rene og koser med dem. Han vokter over dem og slipper dem ikke av syne et øyeblikk.

Foto: Imgur

Den behandlingen kattungene får fra sin adoptiv-hunde-pappa, kan regnes med å være langt mer kjærlig og underholdende enn de ville ha fått fra sin kattefar.

Foto: Imgur

Archer bærer til og med ungene rundt i huset med munnen sin og viser dem rundt.

Foto: Imgur

Så, dersom du trodde at hunder alltid ville jage katter, tro om igjen!

Mer som dette:

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Raquel Welch (82) er død

Den 92 år gamle mannen ble kastet ut av banken. Da gjorde politimannen noe han blir hyllet for