onsdag, januar 29, 2020
Dyr Hunden har stått i kjetting hele livet sitt. Se...

Hunden har stått i kjetting hele livet sitt. Se den fantastiske reaksjonen når den får se havet for første gang

-

Schæferhunden Herschel har stått fastbundet og forsømt i en bakgård hele det fem år lange livet sitt. Tennene hans er helt nedslitt etter at han har tygd på kjettingen for å komme seg fri.

Foto: YouTube

Men en dag fant dyreorganisasjonen Found animals Herschel og tok han til seg. De fant et nytt hjem til han. Men for å komme seg til sin nye familie, måtte Herschel ut på en lang roadtrip. Det skriver nettsiden Share Tap.

Sjåførene hans bestemte seg for å gi den forsømte hunden en roadtrip han sent ville glemme. I løpet av turen, fikk Herschel smake sin første burrito, han fikk kake og han fikk smake puppucino, en drikk laget for hunder.

Foto: YouTube

Høydepunktet var å se havet

Høydepunktet på turen var likevel å få bade i havet. Med en gang Herschel fikk se havet, ble han helt i ekstase og bjeffet og skrek.

«Den dinosaur-lyden er han som er spent på å se havet for første gang. Han prøver å fordøye dette nå. Han vet ikke hva det er. Bølgene er så spennende», sier sjåføren hans da de står på veien og ser ned på havet.

«Denne schæferens reaksjon på å se havet for første gang, var ikke annet enn pur glede», sier han videre.

Foto: YouTube

Bare kjærlighet

Og mer glede skulle det bli. For så fort Herschel kom ned til vannet, og fikk bade i bølgene, ble han om mulig enda mer gira.

«Vi tilbrakte mye tid ved havet. Han beit etter bølgene og hoppet som en delfin. Jeg vet ikke om han er en delfin eller en dinosaur eller en teddybjørn, men dette vet jeg: Jeg får tårer i øynene når jeg vet at han nå vil bli elsket for alltid», sier sjåføren hans.

Foto: YouTube

Roadtripen endte til slutt i Washington hos Herschels nye familie.

«Herschel fortjener den beste roadtripen på vei til hans nye permanente familie. Ikke flere kjettinger, ikke mer forsømmelse. Bare kjærlighet», sier sjåføren hans.

Se den hjertevarme og herlig videoen her. Gladere hund skal man lete lenge etter.

LES OGSÅ: Mannen bryter helt sammen da han finner den savnede hunden sin. Se den tårevåte videoen

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Legene sa Tonje (31) bare var overvektig – hadde kreft. Nå vil hun advare andre

Tonje Becher Bjerkelund hadde smerter og symptomer siden hun var 18 år gammel. Hun gikk flere ganger til legen, men hver gang fikk hun...

Derfor sover alle nyfødte barn i Finland i pappesker

Ja, det er helt sant. Så godt som alle finske nyfødte barn sover i pappesker. Og nå blir trenden plukket opp av flere land,...

Kunne du tenke deg og adoptere verdens verste katt?

Katten Perdita kom til dyrebeskyttelsen i North Carolina i USA på julaften. Nå prøver de å finne en eier til katten som stirrer inn...