tirsdag, oktober 27, 2020

Hunden har vært låst fast hele livet – se når han opplever havet for første gang

Mest lest nå

Åpenhjertig Jan Thomas om konflikten: – Jeg ble mobbet ut

For ikke lenge siden kjøpte Jan Thomas og kjæresten Harlem Alexander leilighet sammen. Nå forteller kjendisstylisten om hvorfor de måtte flytte....

Herschel er en tysk gjeterhund som ikke har hatt det så lett i livet. I de siste fem årene har han vært låst inne i et bur og ikke fått noe kjærlighet fra menneskene rundt seg.

Herschel ble adoptert for fem år siden av mennesker som ikke skjønte behovene hans. Dermed ble han låst fast mesteparten av tiden sin.

Hunden var så glad og energisk over å ha kommet til sitt nye hjem for fem år siden. Energien til hunden ble for mye for hans nye familie og dessverre besto dagene til Herschel av å være innelåst i et bur.


Foto: YouTube

Heldigvis fikk Herschel en ny plass å bo. Han ble tatt vare på av Michelson Found Animals som gav han medisinsk oppfølging og oppmerksomheten han fortjente. I tillegg ble han valgt ut til å få en «Dogs day out», og den dagen ble en fantastisk opplevelse for både han og menneskene rundt han.

Foto: YouTube

Drømmedagen startet med en kjøretur til fjellet så Herschel fikk leke i sneen. Han synes det var herlig å boltre seg i den kalde, myke sneen. Han elsket det. Han fikk også dele ut bamseklemmer til barn som var i området.

Foto: YouTube

Men den beste overraskelsen ble spart til slutt. Herschel skulle få se havet. Da de kommer frem og sjøen kommer til syne blir han helt vill. Han er overbegeistret over å se havet som er noe helt nytt for han og han fryder seg når han får løpe i bølgene. Det er så herlig å se når dyr som Herschel får livet tilbake og man kan se at han er oppriktig glad. Det varmer i hjertet.

Foto: YouTube

Se videoen av Herschel og når han får se havet før første gang her:

LES OGSÅ: Hunden skulle hilse på familiens nyfødte baby – nå tar øyeblikket av i sosiale medier

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter