søndag, mai 16, 2021

På kveldsturen reagerte huskyen på et teppe – Matfar ble paff da han oppdaget hva det skjulte

Mest lest nå

Huskyen Hel reddet trolig livet til en liten baby som ble etterlatt i en friluftsområde i Birmingham.

Terry Walsh (64) var som vanlig ute på ettermiddagsrunden med hunden Hel. Klokken var 17:30. Kalenderen viste 22. april. Ingeniøren og huskyen Hel hadde en helt vanlig dag – inntil hunden plutselig viste interesse for et teppe.


Surret inn i teppet lå en liten baby. Kun noen timer gammel. Helt ensom og forlatt. Uten hunden ville nok Walsh bare ha spasert rett forbi teppet uten å tenke mer over det.

Men hunden må ha luktet babyen. Den løp bort til teppet og la seg ned ved siden av bylten før hun forsiktig begynte å røre ved det nyfødte barnet med snuten sin.

– Plutselig hørte jeg babygråt. Jeg tror det var Hels forsiktige berøring og varmen fra hundekroppen som vekket babyen, sier Walsh til Daily Mail.

Han mener en annen hund med mer viltert temperament kunne ha kommet til å skade den lille babyen. Dessuten er det både rev og rotter i området, så Walsh er lykkelig over at det var hans hund som fant det lille barnet.

– Jeg var lett sjokkert men kom meg fort over og tok teppet bort fra ansiktet til det lille barnet. Jeg visste ikke at det var en helt nyfødt baby, men kunne se barnet var veldig ung, forteller Walsh til Birmingham Mail.

Mannen og hunden.

Et stykke unna så Walsh en kvinne som var ute på tur med de to barna sine. Han tok tak i henne og fortalte om babyen slik at hun fikk ringt politiet.

– Vi gikk tilbake til barnet, og hun holdt babyen. Jeg passet på Hel som åpenbart hadde morsinstinkt for det lille barnet, forteller Walsh.

Politiet i West Midlands leter etter barnets mor. En hvit kvinne tidlig i 20-årene som er observert av flere vitner i området er nå etterlyst av politiet, men det er ikke avklart om hun er barnets mor.

Den lille gutten som ikke var mer enn et par timer gammel da Hel fant ham. Gutten skal være i god form.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter