lørdag, desember 14, 2019
Dyr Hunden Jack var forsvunnet i 4 år – Se...

Hunden Jack var forsvunnet i 4 år – Se den tårevåte videoen da Jack og eieren gjenforenes

-

Mike Plas fra Ontario i Canada mistet hunden sin Jack for fire år siden. Jack bare sprang avgårde ut fra gården de bodde på, og borte ble han. Men Mike ga aldri opp håpet om å finne vennen sin igjen. Og fire år senere, fikk han en telefon han aldri vil glemme.

«Så, jeg mottok den største telefonsamtalen jeg noen gang har fått i går på jobben», skriver Mike på Facebook.

«Et dyresykehus i Winnipeg ringte meg og lurte på hva jeg het og om jeg hadde en hund ved navn Jack! Så jeg fortalte at han forsvant for 4 år siden i Ontario. Og da sa de: «Ja, vi fikk informasjonen din fra chippen hans. Han er her i Winnipeg.»

Dyresykehuset der Jack ble funnet, ligger 640 mil fra Mikes hus.

Var bestevenner

Mike forteller til CTV News at han har lett og lett etter hunden sin i alle disse årene. Han har delt flere bilder av Jack på Facebook og etterlyst han over alt. Mike forteller at han har savnet Jack fryktelig.

LES OGSÅ: Politihunden ble skutt i ansiktet – Få med deg reaksjonen når han gjenforenes med eieren sin!

«Vi gjorde alt sammen. Vi fisket sammen, jaktet sammen, og han var sammen med meg på jobben halve tiden. Jeg tok fri fra jobben for å feire bursdagen hans. Noen dager ble jeg oppriktig opprørt fordi jeg savnet han så mye», sier Mike, og legger til:

«Men jeg mistet aldri håpet om å få se han igjen.»

Samme dag som han fikk telefonen fra dyresykehuset, satte Mike seg i bilen og la ut på den lange reisen for å hente Jack.

«Livet uten han har aldri vært det samme, og følelsen av å ha Jack tilbake er ubeskrivelig. Du må aldri miste håpet. Jeg gjorde ikke det, og etter fire år i forskjellige provinser, er vi sammen igjen», skriver Mike på Facebook.

Her kan du se den fantastiske videoen fra da Mike og Jack ses igjen etter fire år fra hverandre:

SE OGSÅ: Lammene skulle egentlig slaktes – Se det rørende øyeblikket når de gjenforenes med mor

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Oppfordrer folk til å demonstrere mot NAV på søndag

"Ja, jeg er en NAV-er, på AAP, og langt fra stolt av det." Slik begynner Ole Johan protesten sin på Facebook. Nå har han...

Hunden har stått i kjetting hele livet sitt. Se den fantastiske reaksjonen når den får se havet for første gang

Schæferhunden Herschel har stått fastbundet og forsømt i en bakgård hele det fem år lange livet sitt. Tennene hans er helt nedslitt etter at...

Dansen til de norske marinerekruttene blir sett over hele verden

Dansen til de norske marinerekruttene tar igjen av på nettet.  Det var under en avslutning for marinerekruttene på Madla i Stavanger at rekruttene valgte en...