Politiet var ute en natt og patruljerte langs den rolige landeveien da de oppdaget noe som rørte seg i grøften. Ved nærmere ettersyn, så de at det var en liten hund som lå i der og skalv.

Hunden var at rasen dachs, og den var teipet sammen på potene og rundt snuten og munnen. Det var politiet i Jefferson County i USA som gjorde det grusomme funnet. Det skriver Newsner.

Foto: Facebook/Jefferson County Sheriff’s Office

Politiet ga hunden navnet Jimmy, og tok den med til nærmeste dyrlege. Der fikk den frosne hunden varmen i seg og den behandlingen han trengte. Jimmy hadde ingen store, fysiske skader, bortsett fra at dyrlegen mistenkte at han hadde en hjernerystelse.

Mann arrestert

Heldigvis gikk det bra med Jimmy, og han kom fra den grusomme opplevelsen uten alvorlige varige men.

Så begynte politiet jobben med å finne eieren og å finne ut hvem som hadde dumpet Jimmy i grøften.

«Politiet tok vare på tapen som satt rundt Jimmy, og tok den med til laboratoriet som bevismateriale. Der ble tapen undersøkt, og det ble funnet fingeravtrykk i limet», forteller en talsmann for politiet til Fox 2 News.

Ikke lenge etterpå ble en mann arrestert og mistenkt for dyreplageri. Mannen sitter nå i varetekt mens etterforskningen pågår.

Foto: Facebook

Eieren funnet

Politiet la også ut et bilde av Jimmy på Facebook, der de etterlyste eieren. Heldigvis var forsøket vellykket, og eieren meldte seg innen kort tid. Hun heter Kaitlynn, og det viser seg at hunden ble kidnappet.

LES OGSÅ
Vennskapet til den norske hunden Zita og anda Bob Kåre går verden rundt

Det viser seg også at den lille dachsen slett ikke heter Jimmy, men Flick. Flick er 13 år gammel, og er nå lykkelig gjenforent med sin matmor. Hun melder at han logrer med halen og er aldeles lykkelig, men at han sliter med balansen, og virker litt nervøs.

Flick har også fått sin egen Facebook-side som heter Jimmy the dachshund.

Foto: Facebook/Jefferson County Sheriff’s Office

 

Så godt at det gikk bra med Flick! Del gjerne videre og vis din motstand mot dyremishandling!