Hjem Dyr Hunden kan ikke bruke bakbena – Nå går bildene av eierens løsning viralt

Hunden kan ikke bruke bakbena – Nå går bildene av eierens løsning viralt

Sommervarmen kan være utmattende for de fleste av oss. Ikke minst for våre firbente venner.

I sommer var den en spesiell bildeserie som fikk stor oppmerksomhet på Facebook. Bildene viser en mann som vil kjøle ned hunden sin i sommervarmen. Men hunden har også en annen forutsetning som gjør vannet ekstra behagelig for henne. Hun kan ikke bruke bakbena, bortsett fra i vann.

Bildene ble publisert på Facebooksiden Love What Matters, hvor fotografen bak bildeserien forteller den rørende historien.

«Jeg var ved elven, gjemt i sivet og håpet å ta bilder av dyrelivet da jeg oppdaget en mann som bar hunden sin til vannet og satt henne forsiktig ned. Den gamle hunden virket beroligende og fornøyd med å være i vannet og beveget seg rundt ved hjelp av forbena.
Da hun kom til dypere vann, tok mannen henne kjærlig i armene og førte henne tilbake til grunt vann.»

Foto: Facebook


«Jeg nærmet meg mannen og fortalte at jeg ikke kunne motstå å ta bilder av ham og hunden hans. Han fortalte at navnet hans er Tony og hans 13 år gamle hund hetet Maya, som sakte mistet bevegelsen i bakbena etter en ulykke for fem år siden. Tony hadde arvet henne fra sønnen sin som begynte å jobbe i forsvaret for 11 år siden, og han og Maya har vært uatskillelige siden den tiden. Han tar henne gjerne med til elven der vannet gjør henne lett nok til å bevege seg på egenhånd.»

Foto: Facebook


«Jeg ga Tony nummeret mitt i tilfelle han ønsket å få bildene av et oppriktig øyeblikk mellom ham og hans Maya. Jeg sendte ham disse, og han sendte meg en veldig hyggelig takkemelding.»

Foto: Facebook


Ut av elven og tilbake til hverdagens stri gikk jeg, styrket av den nåde jeg hadde vært vitne til.»

Gått viralt

Etter at disse bildene ble delt på Facebook for to uker siden har de spredd seg over hele verden. Over 60.000 mennesker har likt, delt eller kommentert innlegget. Og blant de mange som skriver finner vi kommentarer som:

«Aldri møtt ham, men jeg elsker ham, og alle liker ham som har medfølelse og ekte omsorgsfull kjærlighet til levende ting, hunder, mennesker, trær osv. Denne verden trenger flere som ham. Velsigne denne mannen.»

"I was at the river, hidden in the reeds, hoping to take photos of wildlife when I spied a man tenderly carrying his dog…

Posted by Love What Matters on Thursday, May 20, 2021

LES OGSÅ: Hundens triste reaksjon til «Løvenes konge» har rørt millioner

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com