onsdag, juli 15, 2020

Hunden kan ikke lenger gå – da fikk eieren en genial ide

Mest lest nå

51 år gamle Julie skal bære frem og føde sitt eget barnebarn

Julie Loving skal bære frem datterens barn, og sitt eget barnebarn. Datteren, Breanna var ambivalent til forslaget først, men etterhvert syns...

Dyr kan bety så utrolig mye for oss mennesker. Vi blir så glad i dem. Ingen gir så mye ubetinget kjærlighet tilbake som et kjæledyr. Men det er derfor også spesielt vanskelig å oppleve at dyrene blir gamle, svake, og ikke lenger klarer å gjøre det de elsker mest.

Slik var det også for den argentinske mannen Oscar. Hans trofaste følgesvenn gjennom en årrekke har blitt gammel. Hunden Bobby klarer ikke lenger å gå de vanlige turene som han elsker over alt på jord.

Oscar fikk da en ide. Han festet en madrass fremme på sykkelen slik at Bobby fremdeles kunne få lufte seg, se seg rundt og være med på en daglig tur.


Bildene av de to ble publisert på Facebook og gikk ikke overraskende raskt viralt. Mennesker over hele verden elsker dette bildet.

Se på smilet til Bobby – ingen tvil om at han nyter turen!

Hva gjelder sikkerhet så er nok ikke denne løsningen særlig holdbar, men for Bobby hadde alternativet vært å ligge hjemme mens Oscar tok sine daglige turer.

Luiggi Mar Alacron som har delt bildet på Facebook skriver at Oscar forklarer det helt enkelt:

«Han elsker rett og slett å være med på en tur i bekvemmelighet, og jeg tilfredsstiller det behovet.»

Videre skriver Luiggi:

«Denne mannen festet en seng på sykkelen, slik at han ta med hunden sin overalt. For et vakkert bilde av kjærlighet og omsorg.»

LES OGSÅ: Hunden vil ikke hjem fra hundeparken. Måten den sier fra på er hysterisk morsom

130,162FansLik
1,480FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter