Hjem Dyr Hunden kom tilbake for omplassering 11 ganger før personalet omsider skjønte hva han prøvde å si dem…
Dyr

Hunden kom tilbake for omplassering 11 ganger før personalet omsider skjønte hva han prøvde å si dem…

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Hunden Gumby ble forsøkt adoptert bort fra omplasseringssenteret Charleston Animal Society (CAS) 11 ganger, før personalet omsider skjønte at det var hos dem Gumby følte seg hjemme, og hadde en viktig oppgave å gjøre.

Gumby, som er omtalt av Little Things, var en herreløs hund da han ble bragt inn til Charleston Animal Society (CAS) i september 2014. Han var søt og godmodig, og tilsynelatende en hund det skulle bli enkelt å finne et nytt hjem til. Lite visste CAS om hva som ventet…

I løpet av det neste året ble Gumby returnert til krisesenteret hele 11 ganger. I hjembyen Charleston i South Carolina ble han kjent som en mini-Houdini.

Det er en del hunder som er temmelig gode på å stikke av gåre når de øyner mulighetene for en liten løpetur på egenhånd, men Gumby er en rømningskunstner av det helt sjeldne. Og uansett hvor de plasserte han, så fant han alltid veien tilbake til samme omplasseringssenter.

Noen ganger smatt han ut dørene i sitt nye hjem, og andre ganger drev han adoptivfamilien sin til vanvidd med lurifaks-strekene sine. Personalet på CAS gjorde alt de kunne for å finne et permanent hjem for Gumby, men uansett hva de gjorde så det aldri ut til å fungere.

Foto: Privat

Gumbys første adopsjon varte i tre korte dager. Hans neste varte bare seks.

I sitt tredje adoptivhjem klarte Gumby å smette ut dørene fire ganger. Og han returnerte til CAS hver eneste gang han stakk av.

I mars 2015 fro Gumby hjem med sin fjerde familie. Alle som hadde forsøkt å adoptere hunden var advart om at han var den reneste Houduni på å  komme seg ut. Da CAS-staben ikke hørte et pip om Gomby på fire måneder, trodde de at de hadde lyktes med å finne et hjem til han. Men i juli sto han på døra igjen.

Han ble adoptert bort for femte gang i august. Da Gumby stakk av, ble han levert inn til et annet omplasseringshjem for dyr. Men også der klarte han å rømme. adoptert for femte gang, men noen uker senere havnet han på et søsterhjem til CAS. Han tilbakela 50 kilometer, så han igjen kunne skrape på dørene hos CAS.

Den sjette familien som kom og hentet Gumby ga opp veldig raskt.

Foto: Privat

6. desember 2015 var siste gang personalet forsøkte å finne et permanent hjem til Gumby. Men siden du har lest så langt så kan du nok forestille deg hvordan det gikk…

Også her klarte hunden å smette av gåre og rømme tre ganger – på mindre enn en måned.

Det begynte etter hvert å fortone seg som litt komisk: Uansett hva personalet hos CAS gjorde, så nektet Gumby å dra dit de plasserte han. Den søte og godmodige hunden kom tilbake til senteret hver eneste gang han fikk sjansen.

Til slutt skjønte de ansatte på CAS at Gumby prøvde å fortelle dem noe. Hunden ble adoptert bort til fire ulike familier. Han var innom CAS 11 ganger, før senteret ga opp å prøve å få noen til å adoptere hunden som så ut til å trives bemerkelsesverdig godt hos dyervernsenteret.

Foto: Privat

De ansatte på CAS ga til slutt opp å prøve å omplassere Gumby – men de ga ikke opp å finne et hjem til han. Hans permanente hjem var på krisesenteret. De ansatte innså at han faktisk aldri hadde prøvd å rømme en eneste gang mens de var i deres omsorg – han elsket personalet der og oppmerksomheten de ga ham. Dessuten hadde Gumby en helt egen evne til å trøste de andre hundene der. Om det var en engstelig eller redd hund på i krisesenteret, trådde Gumby til og trøstet.

Personalet tror Gumby returnerte til CAS fordi han visste at han hadde en svært viktig oppgave å gjøre der…

LES MER:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com