Hjem Dyr Hunden lå og tittet ut et hull i døren mens hun så vennene bli adoptert og gikk avgårde med sine nye familier
Dyr

Hunden lå og tittet ut et hull i døren mens hun så vennene bli adoptert og gikk avgårde med sine nye familier

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Hunden Chauncey lå alltid og tittet ut når vennene hennes i kennelen fikk nye familier, og gikk avgårde til sine nye hjem. Det gikk måneder før det endelig var Chaunceys tur til å gå forbi døren.

Chauncey stakk alltid snuten ut gjennom et hull nederst på døren i kennelen for å ta farvel med vennene hennes som ble adoptert.

Det gikk lenge før de klarte å finne en familie til Chauncey. Hvorfor er ikke så godt å vite. Det kan ha vært rasen, hun er en pit bull-mix. Eller kanskje hun aldri ble valgt fordi hun ikke var like utadvendt som de andre hundene.

– Chauncey er veldig sjenert til hun blir kjent med deg. Så med all bjeffingen og den konstante aktiviteten på krisesenteret, så hun på en måte at verden gikk forbi, sier sier Angel Cox til the Dodo. Cox er daglig leder for omplasseringssenteret Spartanburg Humane Society.

Hun forteller at personalet på krisesenteret hadde vondt av Chauncey. De visste at hunden kunne bli et flott familiemedlem, og de håpet noen ville gi henne en sjanse. Og mens Chauncey ventet tålmodig, holdt de ansatte henne med selskap, ga henne leker og tok henne med på lange turer.

CHAUNCEY HAS BEEN ADOPTED. THANKS EVERYBODY. For goodness sake, somebody adopt Chauncey . She's tired of seeing dog…

Posted by Kaki Taylor on Tuesday, March 14, 2023

– Hun elsket å bli kost med og gå på tur med personalet og de frivillige. Chauncey er flink å gå i bånd, så hun var definitivt en favoritt blant de frivillige, sier Cox

Til slutt kom en familie inn på senteret etter at de hadde sett innlegg om Chauncey på Facebook. Denne gangen var Chauncey klar til å vise sin sjarmerende personlighet for fullt. Det ble snart klart at de var en perfekt match.

– Hun solgte seg selv med en gang. Hun er en veldig kjærlig hund og vant hjertene deres med en gang, sier Cox

Omsider kunne Chauncey forlate dyrevernsenteret og gå forbi hullet i døren sammen med sin egen familie sin.

– Vi var så glade for at hun fant et flott hjem, men vi savner dem alltid når de drar. Det er definitivt bittersøtt når de blir adoptert, men vi er alltid glade innerst inne, sier Cox

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com