torsdag, februar 27, 2020
Historier fra livet Hunden Larrac reddet matmor Jennifer (25) fra voldtektsforsøk

Hunden Larrac reddet matmor Jennifer (25) fra voldtektsforsøk

-

Da mannen overfalt Jennifer Larsson, angrep hunden hennes, og bet gjerningsmannen i armen. Takket være hunden, kom Jennifer seg unna hendelsen med kun lettere skader.

Det var 3. mai rundt klokken 21 at Jennifer var ute og gikk tur med hunden sin Larrac i Töreboda i Sverige. 400 meter fra hjemmet, stoppet hunden opp for å tisse. Da ser Jennifer at en mann kommer mot henne med bestemte steg.

«Jeg lurte på hva han holdt på med. Først tenkte jeg at han bare skulle gå forbi meg, men så tok han tak i armen min og begynte å ta meg på intime steder», sier Jennifer til TV 2. Hun forteller videre at mannen tok henne i skrittet og på brystene.

Foto: Privat

Bet mannen i armen

Larrac, som er en tolv år gammel pensjonert spesialtrent hund, reagerte med å angripe mannen og bite ham i armen. Jennifer forteller at gjerningsmannen skrek av smerte og slapp taket i henne.

Jennifer la så på sprang mens mannen løp i motsatt retning. Jennifer ringte til politiet, som var på plass med en hundepatrulje etter kort tid. De søkte etter mannen, men uten hell. De kontaktet også alle sykehusene i nærheten, men ingen hadde fått inn en mann med bittskader i armen.

Foto: Privat

Har blitt redd

Jennifer forteller til TV 2 at hun har hatt det vanskelig i tiden etter hendelsen.

«Kjæresten min bor i Gøteborg, og jeg ringer ham hver eneste natt. Med en gang det blir mørkt, blir jeg usikker og redd. Senest i natt måtte jeg ringe en kompis fordi jeg ikke turte å være alene», sier hun.

«Heldigvis beskyttet hunden min meg fra angrepet. Jeg klarte å komme unna det med et par blåmerker. Uten ham hadde det gått verre», sier hun og fortsetter:

«Jeg hadde flaks som hadde en hund. Det har kanskje ikke hans neste offer.»

Foto: Privat

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Smittevernekspert advarer i forbindelse med koronaviruset: ikke dra på reise nå

Koronaviruset har spredd seg over hele verden.  Nå advarer smittevernekspert Johan Giesecke mot at man ikke bør dra utenlands akkurat nå. Til Svenska Dagbladet sier...

Når barn klipper seg selv – se de hysterisk morsomme bildene i denne serien

Vi har vel alle hørt uttrykket om å ta skjeen i egen hånd? Vel, her kommer et lite knippe barn som gjorde nesten nettopp...

Plages du av fiselukt? Nå kan du kjøpe undertøy og puter som skjuler det for deg

Ja, du leste faktisk helt riktig. Et engelsk firma har nå oppfunnet puter og undertøy som fjerner lukten av fis - enten den er...