torsdag, august 13, 2020

Hunden Leah ble sparket til døde. Politiet ønsker tips

Mest lest nå

Den lille chihuahuaen Leah ble sparket to ganger i hodet av en raner. Hunden døde rett etter av kunst kranie og brudd i nakken.

Hundens eier, Rubi Chantel Ninja Loken, har delt bilder av Leah og en tekst på Facebook. Innlegget har i skrivende stund blitt delt over 6.000 ganger.

«Kl. 10:30 ble Leah sparket 2 ganger i hodet av en somalisk mann i 35-40 årene. Dette skjedde i parken på St.Hanshaugen. Han hadde en brun genser, mørk olabukse, svarte sko, bar på en ølboks og hadde skjegg med litt grå hår i», skriver hun på Facebook.


Foto: Rubi Chantel Ninja Loken/Facebook

Det kjæreste vi har

Rubi skriver videre på Facebook:

«Leah var verdens snilleste jente på 10 år og døde av skadene hun ble påført. Knust kranie og brudd i nakken. Politiet er varslet og på leting etter gjerningsperson! Men alle tips til å finne denne mannen tas i mot med største takknemlighet. Det var også en taxi som nektet å ta med seg han som bar på Leah rett etter hendelsen. Del gjerne så vi kan få tatt denne personen som frarøvet meg og min lille familie noe av det kjæreste vi har», skriver hun.

Foto: Rubi Chantel Ninja Loken/Facebook

Politiet etterlyser vitner

Senere samme dag, la Rubi ut en ny melding der hun takket for responsen, men oppfordret folk til folkeskikk i kommentarfeltet:

«Hei, takker for all støtte og at dere har delt for å finne gjerningspersonen i denne grusomme hendelsen. Jeg har sett en del hat-kommentarer om rase og nasjonalitet. Dette er beklagelig og ikke til hjelp for å finne Leahs drapsmann! Dette er begått av en person ikke en nasjon. Vennligst ikke spre hat og rasehets. La oss holde fokus på rett sak», skriver hun.

Politiet jakter nå på gjerningsperson og ønsker kontakt med vitner som har vært i nærheten av området mellom St. Hanshaugen og bussholdeplassen i Collets gate rundt klokka 10.50 tirsdag formiddag.

130,379FansLik
1,537FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter