Forsiden Nyheter Hunden Leah ble sparket til døde. Politiet ønsker tips

Hunden Leah ble sparket til døde. Politiet ønsker tips

Den lille chihuahuaen Leah ble sparket to ganger i hodet av en raner. Hunden døde rett etter av kunst kranie og brudd i nakken.

Hundens eier, Rubi Chantel Ninja Loken, har delt bilder av Leah og en tekst på Facebook. Innlegget har i skrivende stund blitt delt over 6.000 ganger.

«Kl. 10:30 ble Leah sparket 2 ganger i hodet av en somalisk mann i 35-40 årene. Dette skjedde i parken på St.Hanshaugen. Han hadde en brun genser, mørk olabukse, svarte sko, bar på en ølboks og hadde skjegg med litt grå hår i», skriver hun på Facebook.

Foto: Rubi Chantel Ninja Loken/Facebook

Det kjæreste vi har

Rubi skriver videre på Facebook:

«Leah var verdens snilleste jente på 10 år og døde av skadene hun ble påført. Knust kranie og brudd i nakken. Politiet er varslet og på leting etter gjerningsperson! Men alle tips til å finne denne mannen tas i mot med største takknemlighet. Det var også en taxi som nektet å ta med seg han som bar på Leah rett etter hendelsen. Del gjerne så vi kan få tatt denne personen som frarøvet meg og min lille familie noe av det kjæreste vi har», skriver hun.

LES OGSÅ
Gutten kollapset etter å ha snurret på husken. Nå vil mammaen advare andre foreldre
LES OGSÅ
Bjørn Kjos går av etter 17 år som konsernsjef i Norwegian - dette er grunnen

Foto: Rubi Chantel Ninja Loken/Facebook

Politiet etterlyser vitner

Senere samme dag, la Rubi ut en ny melding der hun takket for responsen, men oppfordret folk til folkeskikk i kommentarfeltet:

«Hei, takker for all støtte og at dere har delt for å finne gjerningspersonen i denne grusomme hendelsen. Jeg har sett en del hat-kommentarer om rase og nasjonalitet. Dette er beklagelig og ikke til hjelp for å finne Leahs drapsmann! Dette er begått av en person ikke en nasjon. Vennligst ikke spre hat og rasehets. La oss holde fokus på rett sak», skriver hun.

Politiet jakter nå på gjerningsperson og ønsker kontakt med vitner som har vært i nærheten av området mellom St. Hanshaugen og bussholdeplassen i Collets gate rundt klokka 10.50 tirsdag formiddag.

Marte Frimand
Marte er utdannet journalist med lang erfaring. Hun har tidligere blitt kåret til årets gullpenn under Vixen Blogg Awards for bloggen Casa Kaos.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

13 år gamle Sydney opptrer på kjøpesenter – får sin livs opplevelse da Ed Sheeran overrasker henne

Sydney Bourbeau opptrådte på et canadisk kjøpesenter til inntekt for en lokal veldedig organisasjon. Hun hadde valgt å synge Ed Sheerans sang "Thinking Out...

Forsvunnet amerikansk mann funnet: Hundene hadde spist han

En 57-åring hadde vært forsvunnet i flere måneder, da politiet endelig fant ham. Stedet de fant ham på, var imidlertid svært overraskende, nemlig i...

Hun gjør det over 100 år gamle treet om til et bibliotek – Imponerende

I disse dager leser mange av oss alt mulig på forskjellige typer skjerm som PC, mobil eller nettbrett. Men har vi glemt bøkene litt?...

21-åringen tok dette bildet – timer senere frarøvet en fyllekjører henne både mann og barn

Tiden kom og vi skulle dra. Lite viste vi da at om bare noen minutter så ville alt forandre seg.

43-år gammel spesiallege innenfor psykiatri : «dette bør du vite om utbrenthet»

Niklas Nygren er en svensk lege. Han jobber innenfor psykiatri og har selv følt på kroppen hvordan det er å rammes av utbrenthet. På...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet