in ,

Hunden lister seg bort til den sovende babyen. Hva den gjør er nå gått viralt

hund og baby

Vi kjenner det vel alle. Trangen til å slenge seg ned på sofaen noen timer før man gir seg i kast med dagens huslige gjøremål. Spesielt da etter en lang dag på jobben.

Kanskje man vil lese noen aviser, bla litt i en bok eller se et program i fjernsynet. Men så skjer det uunngåelige. Øyelokkene blir tyngre og tyngre, og før man vet ordet av det ligger man og snorker høylydt.

Ulempen med dette er ofte at man våkner alt for sent, uthvilt – mens det nærmer seg sengetid – og i verste fall kald og stiv fordi man glemte å bre et teppe over seg. Det er få ting som slår en spontan middagslur, men det er ikke alltid like heldig.


Da er det godt å ha noen til å passe på seg og bre over seg hvis man skulle sovne, slik som barnet i videoen nedenfor.

Her har en liten gutt sovnet på sofaen uten teppe, og før foreldrene rekker å gjøre noe med det trår menneskets beste venn til – familiens hund.

Den kommer bort og legger teppet over gutten slik at han kan sove videre – god og varm.

Selv om klippet er kort viser det med all tydelighet at hunden er smart nok til å forstå hva som skal til for at barnet skal sove trygt og godt videre – og uten å fryse. Du kan selv se klippet nedenfor.

Man kan da ikke annet enn å bli imponert av en så klok og omsorgsfull hund. Dette er hvorfor hunder fortjener all den kjærlighet vi kan gi dem, for de beviser igjen og igjen at de faktisk er menneskets beste venn. Del og lik hvis du er enig.

LES MER:

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Forskernes konklusjon: barn arver intelligensen fra mor

Harald Rønneberg

Harald Rønneberg og kona prøvde i ni år før de endelig ble foreldre