in

Hunden Milo har fått seg noen helt spesielle venner i hagen

Tolleren Milo er en søt og rolig type som trives godt ute i hagen. Her er det både plass å tumle rundt, titte på blomster – og være sammen med noen helt spesielle venner Milo har fått seg ute i hagen.

Milos familie dyrker flere ulike typer frukt og grønnsaker i hagen sin – i tillegg til at de har mange vakre blomstene. Dette har gjort hagen til et ideelt tilfluktssted for sommerfugler – og Milo går aldri glipp av en mulighet til å se på og «henge med» en ny sommerfugl som bestemmer seg for å stikke innom snuten hans.

Når sommerfuglene kommer, studerer Milo dem nøye. Matmor forteller The Dodo at hunden alltid er varsom og rolig rundt dem, og påpasselig med at han ikke skremmer sommerfuglene.


Begeistringen ser ut til å være gjensidig: Sommerfuglene virker å ha fått sansen for Milo også. De kommer ofte bort til hunden og setter seg på snuten eller hodet hans, og blir en stund.

Milo koser seg med selskapet og lar dem sitte på han så lenge de vil.

For noen år siden bestemte familien som bor i Los Angeles bestemte seg for å klekke Monark-sommerfugler. Dermed har Milo fulgt med på sine fargerike venner helt fra de var små pupper. Matmor påstår hunden – som følger interessert med i alle prosessene – skjønner forvandlingen som skjer fra de er egg til de er store, fargerike sommerfugler.

I videoen under kan du se den tålmodige hunden som lar sommerfuglene spasere rundt på snuten hans

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Slik planlegger du påsketur i siste liten

Stresset eller sliten? Dette enkle trikset skal hjelpe med en gang!