lørdag, desember 7, 2019
Dyr Hunden møtte sin lookalike - nektet å forlate den...

Hunden møtte sin lookalike – nektet å forlate den før eierne hadde adoptert den

-

Bethany og Tyson var ute og gikk tur på markedet med hunden sin, Rogue, da de plutselig kom over Rogues lookalike. Hunden deres nektet å gå videre før eierne hadde adoptert den hjemløse hunden.

Bethany Coleman og samboeren hennes bodde i en bitte liten leilighet i Boston. Og da snakker vi bitte liten, som i veldig, veldig bitte liten.

De hadde allerede to katter og en blandingsterrier ved navn Rogue. Alle dyrene hadde de tatt til seg fra den lokale dyrebeskyttelsen.

Bethany og Tyson elsket dyr, men nå var de begge enige om en ting: Nå er det nok. Ikke flere dyr i denne bitte lille leiligheten.

Foto: B3thany_/Instagram

Fant sin sjelevenn

En morgen gikk Bethany, Tyson og Rogue tur til et lokalt matmarked. Og der hadde dyrebeskyttelsen stand. Flere bur med hjemløse hunder som trengte et nytt hem, var satt opp langs veien.

Plutselig begynte Rogue å dra i båndet. En hund i ett av burene, hadde fanget oppmerksomheten hennes. Bethany hadde aldri sett Rouge reagere sånn på andre hunder før.

Foto: B3thany_/Instagram

Ville ikke forlate hunden

Inne i buret, satt en hund som var helt lik Rouge. Rouge nektet å forlate den lille terrieren. Hun snudde seg mot eieren sin og så på henne med store øyne som sa: «Kan vi ta han med hjem? Vær så snill! Vær så snill!»

Bethany så på Tyson. Og Tyson sa «nei». Men det tok heldigvis ikke lang tid før Tyson så det samme som Bethany. Han sukket dypt, og så sa han: «Ok».

Foto: B3thany_/Instagram

Fikk bedre plass

Og sånn ble det. Rogue og den nye hunden fant tonen fra første minutt. De lekte sammen hele dagen.

Og som om skjebnen hadde en finger med i spillet, fikk plutselig Bethany tilbud om ny jobb, i Hawaii. Så hele familien flyttet til Oahu, til en stor leilighet med plass til alle dyrene.

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Lisa Tønne med ny karriere – Blir travkusk

Komiker og podcaster Lisa Tønne har som mål å debutere som travkusk til våren. De to siste månedene har hun trent hardt i en...

Etter sønnen tok livet sitt, fant Tove Irene et helt bokmanus på pc-en hans

Sivert (20) valgte å avslutte livet sitt en natt i februar for snart fire år siden. Da foreldrene hans kom til hybelen, sto pc-en...

Farmen-Agna om lammelsene etter blåttbittet: – Visste ikke hvor galt det var

Søndag er det semifinale i Farmen. Og en av de tre som står igjen, er Agna Hollekve. Hun fikk påvist borreliose under oppholdet etter...