Forsiden Dyr Hunden møtte sin lookalike - nektet å forlate den før eierne hadde...

Hunden møtte sin lookalike – nektet å forlate den før eierne hadde adoptert den

Bethany og Tyson var ute og gikk tur på markedet med hunden sin, Rogue, da de plutselig kom over Rogues lookalike. Hunden deres nektet å gå videre før eierne hadde adoptert den hjemløse hunden.

Bethany Coleman og samboeren hennes bodde i en bitte liten leilighet i Boston. Og da snakker vi bitte liten, som i veldig, veldig bitte liten.

De hadde allerede to katter og en blandingsterrier ved navn Rogue. Alle dyrene hadde de tatt til seg fra den lokale dyrebeskyttelsen.

Reklame

Bethany og Tyson elsket dyr, men nå var de begge enige om en ting: Nå er det nok. Ikke flere dyr i denne bitte lille leiligheten.

Foto: B3thany_/Instagram

Fant sin sjelevenn

En morgen gikk Bethany, Tyson og Rogue tur til et lokalt matmarked. Og der hadde dyrebeskyttelsen stand. Flere bur med hjemløse hunder som trengte et nytt hem, var satt opp langs veien.

Plutselig begynte Rogue å dra i båndet. En hund i ett av burene, hadde fanget oppmerksomheten hennes. Bethany hadde aldri sett Rouge reagere sånn på andre hunder før.

Foto: B3thany_/Instagram

Ville ikke forlate hunden

Inne i buret, satt en hund som var helt lik Rouge. Rouge nektet å forlate den lille terrieren. Hun snudde seg mot eieren sin og så på henne med store øyne som sa: «Kan vi ta han med hjem? Vær så snill! Vær så snill!»

LES OGSÅ
Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund - se hvem hun endte opp med

Bethany så på Tyson. Og Tyson sa «nei». Men det tok heldigvis ikke lang tid før Tyson så det samme som Bethany. Han sukket dypt, og så sa han: «Ok».

Foto: B3thany_/Instagram

Fikk bedre plass

Og sånn ble det. Rogue og den nye hunden fant tonen fra første minutt. De lekte sammen hele dagen.

Og som om skjebnen hadde en finger med i spillet, fikk plutselig Bethany tilbud om ny jobb, i Hawaii. Så hele familien flyttet til Oahu, til en stor leilighet med plass til alle dyrene.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT