mandag, oktober 26, 2020

Hunden nekter å forlate sin døende eier – dør sammen med få timers mellomrom

Mest lest nå

Har du noen gang vært i tvil om at hunden er menneskets beste venn vil denne historien overbevise deg.

Kreftsyke Daniel Hove og hunden Gunner var sammen helt til siste åndedrag, og døde ifølge Zooprendente med noen timers mellomrom.

Daniel Hove hadde kreft i bukspyttkjertelen. Daniels familie hans støttet han gjennom sykdommen, men den 11 år gamle labradoren Gunner var utrettelig og forlot aldri eierens side. Gunner fikk sin egen seng på sykehuset, slik at han kunne holde Daniel selskap. Og natt som dag lå Gunner og våket over eieren.


Faksimile Facebook

Da Daniels tilstand forverret seg, ble også med Gunner syk. Etter hvert som de begge ble dårligere og Gunner ikke lenger kunne gå, måtte familien ta den tøffe avgjørelsen om å ta ham til veterinæren for å få ham avlivet.

– Var faren min var lei meg, var hunden trist. Var faren min rastløs, var hunden rastløs. Da far ikke reagerte, reagerte heller ikke hunden, sier datteren Heather.

Daniel og Gunner fulgte hverandre i tykt og tynt, helt til døden. Da Gunner tok sitt siste pust, gjorde også Daniel det.

– Jeg har alltid lurt på hva som ville være verst for Gunner, om det var å avlive han eller at han skulle se far dø. Vi visste alltid at de ville forsvinne fra denne verden samtidig, men ikke at det skulle skje med kun noen få timers mellomrom, sier hun.

– Gunner kunne ikke leve uten far, jeg tror han valgte å gå med ham, sier Heather.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter