in ,

Hunden oppfører seg merkelig mot den gravide eieren sin. Redder til slutt babyens liv

Foto: Alhanna Butler / Facebook

Ettersom magen til Alhanna vokste, oppførte hunden Keola seg mer og mer merkelig. Det skulle vise seg at hunden merket at noe var alvorlig galt med den gravide eieren.

Alhanna Butler og ektemannen Ricky bor i Doncaster i England. Hunden Keola hadde alltid vært familiens midtpunkt. Men så ble Alhanna gravid.

Etter som magen vokste, begynte Keola og oppføre seg rart. Hunden begynte å bjeffe mot magen. Alhanna og Ricky skjønte ikke hvorfor. Var hunden sjalu? Skjønte den at det var et nytt familiemedlem på vei?


Foto: Alhanna Butler / Facebook

Begynte å stirre på henne

Ikke lenge etter at Keola begynte å bjeffe mot magen, fikk Alhanna smerter i korsryggen. Hun dro til legen, men der fikk hun beskjed om at ryggsmerter slettes ikke var uvanlig ved en graviditet, og at det ikke var noe å bekymre seg for.

Da Alhanna ikke lot seg merke av bjeffingen, begynte hunden å stirre på henne. Den kunne bjeffe intenst mot magen, for så å sette seg rett ved siden av Alhanna og stirre henne intenst inn i øynene.

«Hun bare satt der og stirret på meg så intenst at det virkelig skremte meg», sier Alhanna.

Foto: Alhanna Butler / Facebook

Smertene ble verre

Alhanna postet et bilde av den stirrende hunden på Facebook, og fortalte at den oppførte seg veldig rart. Da fikk hun tilbakemeldinger fra flere om at hun måtte ta hundens oppførsel på alvor og oppsøke legen igjen.

LES OGSÅDen pensjonerte politihunden redder familien sin fra flammene. Blir hyllet på nettet

Men Alhanna hadde jo allerede vært hos legen. Og selv om ryggsmertene hadde blitt enda verre, slo hun seg til ro med at det ikke var noe alvorlig, at hunden bare var sjalu.

Men Keola hadde ikke tenkt å gi seg. Nå begynte hun å dytte til den gravide eieren sin med snuten og ule. Alhanna syns hunden oppførsel var ubehagelig. Noe var tydeligvis feil.

En frisk og sunn gutt

Alhanna oppsøkte legen igjen, og denne gangen ble hun sendt rett til sykehuset. Det viste seg at Alhanna hadde en alvorlig nyreinfeksjon. Ifølge legene, kunne den lille babyens liv ha vært i fare, dersom infeksjonen ikke hadde blitt oppdaget i tide.

«Ingen skjønte hvor syk jeg egentlig var, bortsett fra Keola», sier Alhanna.

Ikke lenge etter, kom Lincoln til verden. Den lille gutten var sunn og frisk. I dag er Keola og Lincoln bestevenner, og Alhanna forteller at hunden nesten ikke slipper gutten ute av syne.

Foto: Alhanna Butler / Facebook

LES OGSÅDa Alexandra ble gravid var det ingen som trodde hva ultralydundersøkelsen viste

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Han tok med seg to fremmede babyer hjem – de var skitne og full av blemmer

21-åringen tok dette bildet – timer senere frarøvet en fyllekjører henne både mann og barn