søndag, mai 9, 2021

Hunden Perry (10) kunne ikke lenger gå – ble etterlatt av eieren med en lapp om halsen

Mest lest nå

Da dyrepasserne kom på jobb på hundehjemmet en morgen var Perry etterlatt utenfor. Han hadde en vannskål og en lapp festet i halsbåndet.

«Over 10 år, kan ikke lenger gå», sto det på lappen som var festet i Perrys halsbånd.

Det som var minst like hjerteskjærende som å lese lappen var at det så ut som hunden forsto at han hadde blitt etterlatt, skriver Animal Rescue.


– Han kunne ikke bevege seg og var fryktelig trist sier dyrepasser Mason Groesbeck ved Wenderes Rest Humane Association.

Hundepasserne fikk tatt Perry inn og begynte å undersøke hunden. Det gikk ikke lang tid før de innså at hundens problemer ikke skyldtes alderdom. Perry hadde borreliose etter flåttbitt.

Etter å ha mottatt behandling for flåttbittet og fått fysioterapi var Perry tilbake på beina igjen.

Perrys pels hadde blitt så sammenfiltret og klumpete at hunden slet med å bevege seg. Men en rask klipp løste det problemet.

– Da jeg kom tilbake på jobb og så hvor mye han hadde forandret seg, gråt jeg, sier Sabrina Wilcox.

Perrys tidligere eiere har flere ganger blitt anklaget for å ikke gi hunden tilstrekkelig kjærlighet og pleie. Nå håper dyrehjemmet at den 10 år gamle hunden vil finne et nytt og godt hjem på sine eldre dager

– Vi prøver alltid å handle. Vårt største prosjekt er å få folk til å skjønne hvorfor det ikke er ok å etterlate dyrene sine, sier Wilcow. Han påpeker at det alltid finnes ressurser for folk som sliter med å ha råd til mat og ordentlig omsorg for kjæledyrene.

We are so proud of our boy Perry. Look how well he is lifting is back feet!

Posted by Wanderers' Rest Humane Association on Saturday, July 11, 2020

LES OGSÅ: Hunden får hjertestans av fyrverkeriet og dør i eierens armer

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter