lørdag, august 8, 2020

Hunden tar vare på kattungene på kattepensjonatet. Se de nydelige bildene

Mest lest nå

Hvem har vel sagt at hunder og katter er fiender? At de aldri kan gå over ens, og alltid vil være ute etter hverandre? Det gjelder i hvert fall ikke hunden Raylan.

Raylan er en ni år gammel shepherd-blandingshund. Hans eier, Laura Tindal fraToronto i Canada, driver et kattepensjonat der hun tar til seg hjemløse katter og kattunger. Laura har drevet kattepensjonatet i seks år, og har funnet nye hjem til over 60 katter.

Raylan elsker kattene matmor kommer hjem med. Han er aldri langt unna og tilbyr seg alltid å hjelpe til. Enten det er med kos og omsorg, eller med lek og barnepass.


Knytter sterke bånd

Laura forteller til Metro at Raylan behandler hver eneste kattunge som om det skulle være hans egen valp. Han bærer dem forsiktig i munnen, og han våker over dem når de sover. Han setter dem også på plass, dersom leken blir for voldsom eller hvis det er fare for at en av kattungene kan bli skadet.

– Jeg aner ikke hvorfor Raylan elsker kattunger, sier Laura.

– Jeg kom hjem med den første foster-kattungen da han var tre år gammel. Jeg var forberedt på å holde dem fra hverandre slik at kattungen skulle være trygg. Men Raylan knyttet et sterkt bånd allerede med den første kattungen, sier hun videre.

Ligger i hans natur

Laura forteller videre at Raylan slikket kattungen ren og ville sove ved siden av den.

– Det virker som at det bare ligger i hans natur. Jeg blir så glad av å se Raylan med kattungene, for de gir han så mye, sier hun, og legger til:

– Han er en veldig smart hund som trenger mye mental stimulans. Når han er med kattungene, blir han både underholdt, og han føler at det er hans jobb å passe på dem. Det gir meg tid til å slappe av og se på TV uten dårlig samvittighet. For jeg vet at de er trygge hos Raylan.

LES OGSÅ: Brannskadet hund får ikke sove på grunn av alle smertene. Da gjør veterinæren noe helt spesielt

130,351FansLik
1,530FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter