søndag, juni 13, 2021

Hunden reagerte voldsomt på en plastpose – Da gikk det opp for en nabo at noe var fryktelig gale

Mest lest nå

En hund i Argentina blir hyllet som en helt etter å ha gjort den skremmerende oppdagelsen av en måned gammel baby gutt, forlatt i en plastpose nær hovedstaden Buenos Aires tidligere denne måneden.

Hunden som bærer navnet Orejón er en populær hund i nabolaget. Alle kjenner den vennlige hunden. Den 6. juni 2017 oppdaget en nabo at Orejón gikk snusende rundt en plastposte som lå langs veien – hunden nektet å forlate posen.

Foto: TheDodo


«Han luktet og bjeffet på en pose. Jeg nærmet meg og forsto at det var noe rart med posen,» forteller naboen.

Du kan bare forestille deg det skrekkelige synet som møtte mannen da han oppdaget at posen inneholdt et sovende spedbarn, hvis alder på den tiden ble estimert til 28 dager.

Foto: TheDodo

Temperaturen var spesielt kald denne kvelden, og myndighetene sier at babyen ikke hadde overlevd natten, dersom det ikke hadde vært for Orejóns.

Babyen ble sendt til et nærliggende sykehus, hvor legene kunne fastslå at det allerede underernærte spedbarnet også led av hypotermi.

Foto: LaNoticia

Men en talsmann for byens helsetjenester kan nå fortelle at barnet har det bra. Gutten har blitt døpt Mateo, og man forsøker nå å spore opp guttens foreldre.

Når det gjelder hunden Orejón, så viser dette seg som et dyr som virkelig gir beskjed når mennesker er i fare. For to måneder siden varslet han eierens naboer da huset brant.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter