Hjem Dyr Hunden redder jentas liv etter at hun sluttet å puste midt på natten

Hunden redder jentas liv etter at hun sluttet å puste midt på natten

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Klisjeen om at «hunder er menneskets beste venn» stemmer ofte overraskende bra.

Nylig skrev vi om hunden Pete som reddet familien sin fra et bjørneangrep. Eller hva med hunden som reddet en 2-år gammel gutt fra å fryse i hjel?

Det finnes utallige historier om hunder som forstår at noe er galt, og som faktisk gjør det de kan for å varsle eller gjøre noe med situasjonen.

Dette er en slik historie.

Kelly Andrew, fra Boston, Massachusetts, er eieren av en Boston terrier ved navn Henry. Nylig begynte hunden å lage et voldsomt leven midt på natten. Og det skulle viste seg å være en veldig god grunn til hvorfor Henry gjorde akkurat det.

For høre bare på dette: Nå kaller matmor hunden sin for en helt etter at han hjalp til med å redde babyens liv, og varslet foreldrene i tide etter at barnet sluttet å puste.

Kelly sier at hun ble «lei» av hundens oppførsel om natten, spesielt siden babyen hadde vært syk.

Men så la hun merke til at babyen hennes ikke pustet.

Datteren hennes ble fraktet i all hast til sykehuset – og Kelly innså at Henry ikke bjeffet høyt om natten for å ødelegge nattesøvnen deres, han prøvde å redde babyens liv.

På en eller annen måte visste hunden instinktivt at noe var galt. Ved å holde babyen våken og hjelpe til med å varsle foreldrene, reddet Henry sannsynligvis barnets liv, slik at hun kunne få medisinsk hjelp før det var for sent.

«Jeg vet ikke hva som hadde skjedd hvis han ikke hadde vekket oss,» skriver Kelly på Twitter.

Babyen tilbrakte natten på sykehuset, og har det nå «mye bedre», ifølge moren.

Kelly sier også at hennes heroiske hund Henry reddet livet til jenta.

Moren takker også akuttavdelingen Connecticut Children’s Hospital for innsatsen de gjorde for å hjelpe datteren hennes.

Men det var den gode hunden Henry som fikk mest av oppmerksomheten da historien gikk viralt. Folk ble overrasket over hundens instinkter. Samtidig er det mange som kommenterer Twitter-innlegget til Kelly og forteller om sine egne opplevelser hvor en hund har reddet liv.

«Vi kunne i det lengste ikke finne ut hvorfor tjenestehunden min fortsatte å gå inn på foreldrenes rom flere ganger om natten og snuste i ansiktet til faren min og dyttet ham gjentatte ganger,» skriver en kvinne . «De dyttet henne alltid vekk, men hun kom hele tiden tilbake. Hun stoppet så snart han fikk pacemakeren.»

«Jeg er kronisk syk. Det har vært mange ganger jeg har vært på sykehuset fordi en av hundene mine har begynt å snuse på meg og varsle om at noe er galt,» skriver en annen . «Hunder er helter!»

Del denne fantastiske nyheten for å vise hvor flotte hunder kan være!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com