Hjem Dyr Hunden reddet familien fra brannen – trakk babyen ut etter bleien

Hunden reddet familien fra brannen – trakk babyen ut etter bleien

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Familiens hund ble familiens helt – den modige pitbullen advarte ikke bare familien om at huset sto i brann, hun dro også med seg babyen i sikkerhet fra flammene.

Latana Chai fra Stockton i California kan med rette si flink bisk til hunden Sasha. Den da åtte måneder gamle pitbullen var ute i hagen en kveld, kort tid før midnatt, da hun begynte å bjeffe og ga seg til å skrape på ytterdøren.

Hunden var så hysterisk at Latana fort skjønte det var noe galt, og kom for å sjekke hvorfor hunden som normalt var rolig og snill plutselig var så oppkavet. Little Things skriver at Latana løp ned trappen og åpnet bakdøren for å sjekke Sasha, og ble møtt av synet av svart røyk og flammer som veltet ut av naboens hus.

Brannen hadde også spredt seg raskt fra naboens hjem til hennes hus. Latanas baby Masailah lå inne i det brennende huset og sov. Da Latana løp inn etter babyen så hun Sasha holde det lille spedbarnet etter bleien og dro henne av sengen.

Skjermdump: Youtube

Sasha og Chais datter er jevngamle, og de to har ifølge India Times vært uatskillelige siden den gang.

– Sasha reddet alle. Om det ikke var for henne, tror jeg ikke at noen av oss som var i bygningen ville ha vært her mer, sier Latana ifølge Little Things til KTXL.

Brannmannskapene var på stedet kun minutter etter at de mottok det første anropet, men selv om flammene bare nådde overetasjen ble hjemmet til Latana ubeboelig.

Men det kunne gått så uendelig mye verre. Hun sier dette var en av de sjeldne kveldene hun lot Sasha stå utenfor i hagen – det er med all sannsynligvis grunnen til at det ikke gikk liv tapt denne dramatiske kvelden.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com