lørdag, desember 7, 2019
Dyr Hunden Rocco skalv av redsel da han ble dumpet...

Hunden Rocco skalv av redsel da han ble dumpet av eierne fordi de ventet baby

-

Rocco skalv av redsel da han ble dumpet av familien på hundehjemmet. Han var underernært, og hadde helt tydelig ikke fått omsorg på lang tid.

Familien oppga som grunn at de ventet en baby og at de ikke hadde tid til hunden lenger. Den tre år gamle schäferen Rocco veide bare 27 kilo da han kom til dyrehjemmet. En hund av denne rasen skal normalt veie mellom 36 og 43 kilo. Det skriver nettsiden The Dodo.

Dyrehjemmet publiserte et bilde av Rocco på Facebook, og håpet noen hadde lyst til å adoptere ham.

Det tok ikke lang tid før en kvinne med navn Preethi Pillaipakkam tok kontakt. Hun falt for Rocco med en gang hun så bilde av han. Hun ble svært opprørt over at familien ikke ville ha han lenger da de ventet en baby.

Foto: Preethi Pillaipakkam

Var veldig sjenert

«Han var veldig sjenert og redd for å gå inn i bilen. Han gjemte seg bak setet i bilen og virket veldig stresset», sier Preethi.

Preethi hadde allerede en hund av samme rase, Katja. Og Rocco og Katja fant raskt tonen. I dag er de bestevenner og leker sammen hver dag. Selv om det tok en stund for Rocco å bli trygg på sin nye familie.

«Han holdt seg mest på avstand i begynnelsen, men etterhvert begynte han å utforske huset. Rocco elsker sofaene og hundesengen sin», sier Preethi, og legger til ar Rocco elsker å leke med lekene sine og jakte på baller.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Rocco (@roccostar_gsd)

Har også fått en baby

Preethi har også fått et nytt familiemedlem, men i motsetning til Roccos tidligere eiere, har hun fortsatt tid til hundene sine.

Preethi forteller at Rocco og Katja kommer veldig godt overens med babyen.

«Jeg elsker å se hvor vanlige de er mot babyer», sier hun.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Rocco (@roccostar_gsd)

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Lisa Tønne med ny karriere – Blir travkusk

Komiker og podcaster Lisa Tønne har som mål å debutere som travkusk til våren. De to siste månedene har hun trent hardt i en...

Etter sønnen tok livet sitt, fant Tove Irene et helt bokmanus på pc-en hans

Sivert (20) valgte å avslutte livet sitt en natt i februar for snart fire år siden. Da foreldrene hans kom til hybelen, sto pc-en...

Farmen-Agna om lammelsene etter blåttbittet: – Visste ikke hvor galt det var

Søndag er det semifinale i Farmen. Og en av de tre som står igjen, er Agna Hollekve. Hun fikk påvist borreliose under oppholdet etter...