Hjem Dyr Hunden rømmer fra gårdsplassen og tar inn på det lokale hundespaet

Hunden rømmer fra gårdsplassen og tar inn på det lokale hundespaet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Hvor tror du hunden din hadde tatt seg selv på tur om den kunne velge fritt? Fem år gamle Gem var ikke i tvil – se hvor halen logrer når hun ankommer sin lokale hundesalong. 

Før pandemien pleide Gem å gå på hundespaet både tre og fire ganger i uka. Et ekte luksusdyr kan man si.

De fine vanene ble det imidlertid strammet voldsomt inn på da pandemien traff, og nedstengningene traff. Og at Gem savnet puss og stell er da slettes ikke vanskelig å forstå. I stedet for flere ganger i uka måtte Gem nøye seg med kun tre til fire spabesøk i måneden. 

Men Gem var ikke tapt bak en høyvogn. Den fem år gamle hunden som også er omtalt på Good News Network tok skjeen i egne poter. Pandemien hadde muligens sørget for at store deler av verden rett og slett stengte ned og det ble det langt mellom besøkene hennes på Happy Tails Pet Resort & Spa i hjembyen Winnipeg. 

I et ubevoktet øyeblikk klarte hun en tidlig lørdag morgen å snike seg ut av den inngjerdede hagen sin, og visste nøyaktig hvor hun hadde tenkt seg.  

Betjeningen på Happy Tails kjente raskt igjen stamgjesten sin, og tok en telefon til Gems familie. Da de ble oppringt fra spaet som kunne fortelle at hun var i god behold, visste de akkurat hva de skulle gjøre: Gem fikk tilbringe dagen på favorittstedet sitt.

Happy tail skriver på nettsidene sine at de er Winnipegs første luksusresort for hunder og katter.

«Hos Happy Tails er vår førsteprioritet å tilby et trygt og morsomt sted for lek og sosialisering for alle våre firbeinte medlemmer – både hunder og katter. Vår familieeide virksomhet streber etter å skape og opprettholde personlige relasjoner med alle våre medlemmer. Vi er Winnipegs mest komplette dyrepleiesenter, og tilbyr nesten uendelige tjenester for kjæledyrene dine», forteller Gems favorittspa på nettsidene sine.

I videoen under kan du se et opptak fra overvåkningskameraene da en logrende og fornøyd Gem insisterte på å komme inn:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com