in ,

Hunden Simba går viralt etter han plukker blomster i bestemorens hage og prøver å sjarmere seg ut av knipen

En Beagle har gått viralt på Instagram disse dager. Den søte bråkmakeren Simba har «plukket» blomster i hagen hos sin menneskelige bestemor. Og dette er en bestemor som tar hagen sin på alvor.

Hunder er morsomme og søte å se på når de skjønner at de har gjort noe de kanskje ikke skulle ha gjort. Den lille hunden Simba har vært på besøk hos sin menneskelige bestemor.

Bestemødre tar hagen sin på alvor, og det krever innsats å dyrke frem vakre blomster.


Beaglen Simba ble nylig fakket i gjerningsøyeblikket da han «plukket» av en av de vakre blomsterkvastene i hagen til bestemor. Det var sikkert moro da Simba løp i hagen og herjet, men det er lett å se at hunden oppfatter at dette ikke noe videre populært når han møter bestemor i døren…

I videoen som er delt ser vi bestemoren stå i døråpningen og holde blomsterkvisten Simba har forsynt seg med fra hagen hennes. Simba skjønner nok at han skulle holdt seg unna blomstene hennes, og står pent og rolig foran døren og prøver sitt beste å blidgjøre den sinte kvinnen.

Det ser ut som bestemoren er immun mot Simbas bekymrede og unnskyldende ansikt – noe som bare gjør videoen enda morsommere.

I teksten står det «Ansiktet etter å ha ødelagt bestemors hage».

På Instagram-kontoen forsikrer Simba at uansett hvor hardt bestemor prøver, så klarer hun ikke være sinna på han mer enn fem sekunder.

På få uker har videoen fått over 270.000 likes på Instagram.

I en annen av Simbas populære videoer ser vi den lille hunden danse.

«Dans er i blodet mitt» er den morsomme påskriften til hunden som svinger seg elegant rundt noe som kan se ut som en godbit.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Slik tar du vare på mobilen din i sommer

Dommer ble irettesatt etter kommentaren hennes mot seriekriminell