tirsdag, august 4, 2020

Hunden sto fastbundet til en stolpe uten at noen gjorde noe. Men når denne damen leste lappen ble livet hennes forandret!

Mest lest nå

Bondens hevn mot søppelforurensning tar av i sosiale medier

En bonde i California, USA, oppdaget at noen dumpet søppel på eiendommen sin. Siden har hevnen hans gått viralt.  Det var en tidlig morgen at...

Heldigvis er det ikke mange av oss som ville bundet en hund fast til en stolpe, og overlatt den til seg selv.

Men det var akkurat dette som skjedde med hunden Joey. Det mest provoserende med dette er at mange mennesker gikk forbi hunden, uten å bry seg med å hjelpe han.


Lisa Snyder skulle heldigvis gjøre en forskjell. Lisa levde ikke noe enkelt liv. Hun bodde i en campingbil sammen med tre katter, hadde nesten ikke penger il mat og levde et enkelt liv. Men da hun oppdaget Joey visste hun at hun måtte hjelpe.

Hunden var livredd og i sjokk, noe som medførte at han bjeffet på folk som gikk forbi og naturligvis skremte dem. Men Lisa forsto at denne hunden bare var redd og trengte hjelp. Hun klarte å roe ned dyret og fikk nærmet seg. Da oppdaget hun en lapp som var festet til halsbåndet. På den var det skrevet:

«Jeg heter Joey, jeg leter etter et hjem. Vær snill, pass på meg!»

Det var sent på kveld og Lisa bestemte seg for å hjelpe dyret. Til tross for store helseproblemer, gikk Lisa en halv mil for å levere Joey til dyrebeskyttelsen.

Lisas omsorg for Joey ga henne en ny tilværelse. I videoen nedenfor kan du se hva som endret livet hennes.

Vi trenger mennesker som Lisa, derfor blir vi ekstra glade over å se at personer som henne får en belønning for sine gode gjerninger. What goes around, comes around…

130,301FansLik
1,508FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter