in

Hunden Storm ser en hjort som er i ferd med å drukne – Hopper i vannet for å redde henne

Mark gikk en tur med hunden sin, Storm, da turen plutselig fikk en dramatisk vending. Mark og Storm fikk øye på en liten hjort som kjempet for livet i vannet. 

Mark Freeley, som kommer fra USA, gikk ute med hunden Storm da Golden Retrieveren plutselig hoppet i sjøen og begynte å svømme utover. Mark var raskt ute med å finne frem mobiltelefonen sin og filmet hele hundens svømmetur.

Etter en stund kom hunden tilbake til land. Men Storm var ikke alene. Med munnen holdt nemlig Storm godt tak i en liten hjortekalv.


– Bra jobbet, roper Mark om og om igjen.

Tilbake på land begynte Storm å slikke og skubbe på den utmattede hjorten for å få liv i henne.

– Det var så rørende å se. Det viste at han virkelig brydde seg og var bekymret for hjorten, sier Mark til New York Times.

I etterkant av redningen tok Mark kontakt med organisasjonen Strong Island Animal Rescue League for å rådføre seg. De anbefalte han å komme inn med dyret slik at de kunne ta seg av henne.

Men da hjorten kom til seg selv igjen var hun skremt. På ny la hun på svøm ut i sjøen, og denne gangen svømte hun enda lenger ut. Nå var det Mark sin tur til å bli redningsmann. Han la på svøm og fikk dyret trygt i havn for andre gang!

Se den utrolige videoen nedenfor og DEL den gjerne videre med vennene dine på Facebook! 

LES OGSÅ: Den hjemløse hunden ligger midt på gulvet i butikken. Da kunden får vite hvorfor, smelter han helt

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Babyen ble født med en enorm misdannelse i ansiktet – legenes innsats reddet ham

Sliter du med smerter i føttene? Da bør du prøve denne svenske treningekspertens tips!