mandag, mai 25, 2020

Hunden Storm ser en hjort som er i ferd med å drukne – Hopper i vannet for å redde henne

Mest lest nå

Mark gikk en tur med hunden sin, Storm, da turen plutselig fikk en dramatisk vending. Mark og Storm fikk øye på en liten hjort som kjempet for livet i vannet. 

Mark Freeley, som kommer fra USA, gikk ute med hunden Storm da Golden Retrieveren plutselig hoppet i sjøen og begynte å svømme utover. Mark var raskt ute med å finne frem mobiltelefonen sin og filmet hele hundens svømmetur.


Etter en stund kom hunden tilbake til land. Men Storm var ikke alene. Med munnen holdt nemlig Storm godt tak i en liten hjortekalv.

– Bra jobbet, roper Mark om og om igjen.

Tilbake på land begynte Storm å slikke og skubbe på den utmattede hjorten for å få liv i henne.

– Det var så rørende å se. Det viste at han virkelig brydde seg og var bekymret for hjorten, sier Mark til New York Times.

I etterkant av redningen tok Mark kontakt med organisasjonen Strong Island Animal Rescue League for å rådføre seg. De anbefalte han å komme inn med dyret slik at de kunne ta seg av henne.

Men da hjorten kom til seg selv igjen var hun skremt. På ny la hun på svøm ut i sjøen, og denne gangen svømte hun enda lenger ut. Nå var det Mark sin tur til å bli redningsmann. Han la på svøm og fikk dyret trygt i havn for andre gang!

Se den utrolige videoen nedenfor og DEL den gjerne videre med vennene dine på Facebook! 

Følg Sosialnytt på Google News!

129,739FansLik
1,351FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter