torsdag, juni 4, 2020

Hunden til Samantha ble sparket i hjel under en søndagstur i parken

Mest lest nå

Da foreldrene skulle ta et siste farvel med datteren sin skjedde det et ekte mirakel

Noen ganger tar livet en uventet vending. Bella ble født med en mitokondriesykdom. Ifølge Helse Norge er Mitokondriesykdommer en gruppe sjeldne sykdommer knyttet til forstyrrelser...

Det var da kjæresten til Samantha tok parets to hunder med på søndagstur i parken at det katastrofale skjedde. Det var midt på lyse dagen i parken Raphael park i London når han og hundene plutselig ble overfalt av en teåringsgjeng og den lille valpen Scout ble sparket i hjel på marken.

– Hunden min fortjente ikke å dø, skriver Samantha i et innlegg på Facebook.

I følge 29-åringen ble kjæresten helt uprovosert angrepet av en gjeng med tenåringer, skriver Daily Mail.


Foto: Privat. Hundene Bear og Scout. Scout til høyre ble sparket i hjel under søndagsturen.

Samantha skriver videre i innlegget på Facebook at hunden hennes ble sparket så hardt at den fikk store skader. Kjæresten løp med den lille valpen til nærmeste veterinær, men livet sto ikke til å redde. Hunden var for skadet.

”En tenåring sparket i hjel en av valpene mine. Hun er nå død. De drepte en uskyldig, vakker og glad liten jente for moro skyld.»

During the attack one of the yobs kicked Scout who is so small she fitted in a handbag and ran away
Foto: Privat. Den lille valpen Scout.

Etterlyser vitner

Samantha Winfield etterlyser vitner til hendelsen i Facebook-innlegget. Hun skriver at det er utrolig viktig at eventuelle vitner tar kontakt. Hun føler at politiet behandler kjæresten hennes med mistenksomhet tross at han også er et offer.

Polisen i Romford bekrefter for britiske medier at det foregår en etterforskning.

– Dette er en avskyelig sak. Jeg skal sørge for at vi følger opp dette umiddelbart, sier politisjef til lokalavisen Romford Recorder.

Foto: privat

Samantha Winfield avslutter med sorg innlegget på Facebook: «Jeg har nå en valp som har mistet sin beste venn. Hunden min fortjente ikke å dø. Dette var en grusom og uakseptabel hendelse.»

For oss er det helt uforståelig hvordan noen mennesker velger å skade, til og med drepe, uskyldige kjæledyr. Vi håper de skyldige blir tatt og får sin velfortjente straff. 

129,780FansLik
1,366FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter