torsdag, januar 20, 2022

Hunden trådde vann i 11 timer etter båtulykken – det reddet eierens liv

Mest lest nå

Schäferhunden Heidi og hennes 63 år gamle eier ble utsatt for båthavari. Den heroiske innsatsen til hunden reddet livene deres.

Rundt klokken seks en morgen oppdaget fiskeren en svømmende schäferhund. Heidi lå og trådde vannet ved en bensinkanne og en våtdrakt. Fiskeren innså raskt at det måtte ha vært et menneske med i forliset også, skriver Ron Project.

Fiskeren fikk opp hunden som ble fraktet i land av redningstjenesten, mens det ble sendt ut helikopter, 4 politibåter, kystvakt og en patrulje på vannscootere for å se etter båten. Etter hvert som mer vrakgodds dukket opp fryktet redningstjenestene at den eller de som hadde vært om bord hadde druknet.


Rundt fire timer etter at fiskeren plukket Heidi opp av sjøen fant redningstjenesten også eieren. Foto: Queensland Police

Først klokken 10:25 fikk de øye på en mann som klamret seg til båten sin. Han hadde da drevet rundt i nesten 15 timer.

Mirakuløst nok viste det seg at både hunden Heidi og eieren var i relativt god form etter strabasene.

Ifølge polititets egne hjemmesider har den 63 år gamle mannen fortalt at motoren sviktet og båten hadde begynt på ta inn vann.

De benytter også muligheten til å minne båtfolk om å alltid være forberedt på det verste, og ha flytevest og annet sikkerhetsutstyr tilgjengelig og i god stand.

LES OGSÅ:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,608FansLik
1,600FølgereFølg
245FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter