Hunden ble utsatt for grov mishandling, men se på henne nå!

2452

De rystende bildene av Caitlyn har gått verden rundt. Hun var mishandlet på det groveste.

Eieren til Caitlyn hadde tapet munnen til den stakkars hunden med elektrikertape. De grusomme bildene hvor Caitlyn stirrer med sorgfulle øyne mens munnen er sammentapiet skjærer i hjertet. En organisasjon ved navn Charleston Animal Society (CAS) ble redningen for hunnen. De avdekket hvor omfattende mishandlingen hadde vært.

— Når vi løsnet tapen åpnet hun munnen og skrek, det er den eneste måten jeg kan beskrive det på, sier Aldwin Roman fra CAS.

Caitlyn måtte gjennomgå flere operasjoner for å få rettet på det deformerte ansiktet. Men hun ble bedre av behandlingen, og den tunge veien mot et friskt liv hadde begynt. Kay Hyman fra CAS sier med gråt i halsen:

— For meg er hennes arr et bevis på at hun vant. Hun seiret. Uansett hva han gjorde mot henne, er hun vinneren.

Caitlyn er nå en stolt ambassadør mot dyremishandling. Hun er uten tvil et vesen utenom det vanlige, noe programmet BarkPost ville hedre henne for. Dette programmet har en videoserie, ”Dog’s Best Day” hvor de hyller hunder som har gjort en ekstraordinær innsats. En hel dag skjemmer de fullstendig bort en hund som virkelig har fortjent det.

Oppdatert 30.03.2017: Mannen som hadde tapet munnen til hunden ble i går dømt til 5-års fengsel! «Jeg skulle ønske jeg kunne gi deg lenger straff,» uttalte dommeren i rettsaken.

Det er knapt mulig å se at dette er den samme hunden som CAS reddet. Hun fortjente virkelig en dag som denne! Se historien om Caitlyn i videoen her: 

SISTE NYTT