in

Hunden var dekket av tjære og lignet mest på en stein..Så kom disse menneskene til unnsetning!

Tjære er noe man brukte før i tiden for å straffe lovbrytere. Du har gjerne hørt om det å bli rullet i tjære og fjær. Det må på mange måter ha vært noe slik denne hunden følte han ble utsatt for.

Fem måneder gammel falt nemlig denne indiske hunden ned i en pytt som var full av tjære ved en byggeplass. Det var egentlig bare flaks at en forbipasserende fikk øye på stakkaren. Den forbipasserende tok umiddelbart kontakt med en dyrevernsgruppe i India ved navn Animal Aid Unlimited. Og flaks var det! Da dyregruppen kom på stedet var tjæren begynt å stivne og hunden lignet mer på en stein enn en hund.


Animal Aid Unlimited brukte vegetabilsk olje som de nøysomt masserte inn i pelsen til hunden. De brukte over 4 timer på å få han ut av pytten med tjære og fikk tatt han med seg til klinikken sin. Claire Abrams som jobber hos dyrevernstiftelsen sier at hunden aldri hadde klart å komme seg ut av dette på egenhånd.

Abrams forklarer at det tok flere dager å fjerne all tjæren, men at hunden ble helt fin etterpå og ikke har hatt skader i ettertid. En solskinnshistorie!

Se den fantastiske redningsaksjonen:

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

11-åring filmet lærer som mobbet medelev. Gjett hvem som er suspendert fra skolen nå?

Hun ble omringet av seks menn på jobb, det de gjorde gir meg tårer i øynene!