onsdag, august 5, 2020

Hunden var deprimert på kennel i 2 år : følelsene tar over når hun aner en kjent lukt

Mest lest nå

Katten CC er 130 cm lang. – Han er som en hund

Den svenske katten CC er like lang som en fjerdeklassing og veier hele 12 kilo. «Men egentlig er han like snill som han er stor,...

Dessverre finnes det enormt mange hjemløse dyr på verdensbasis, men samtidig finnes det også mange mennesker som hver dag jobber for å gi disse dyrene en bedre hverdag.

Dyreklinikken El Arca Animal Party i Mar Chiquita, i Argentina er en slik plass. Menneskene der bruker all sin tid på å hjelpe forlatte og skadde dyr. For et par år siden fikk de inn en hund som var funnet alene på gaten.


De frivillige på klinikken gjorde alt de kunne for hunden som heter Pakita, men uansett hvor mye kjærlighet de ga klarte de ikke å overvinne hundens depresjon. De startet derfor å lete på nettet etter en ny familie til hunden, og publiserte et bilde på Facebook hvor de etterspurte en adoptivfamilie.

Bilde av den deprimerte hunden.

Foto: Facebook / Arca Animal del Ptdo. de Mar Chiquita

Den utrolige beskjeden

To år etter at Pakita ble levert inn på dyreklinikken kom det en uventet respons etter klinikkens innlegg på Facebook.

«Vi fikk en melding av en kvinne som kunne fortelle at hunden hadde forsvunnet fra sønnen hennes og at han siden hadde lett etter henne», forteller en ansatt ved klinikken til nettsiden The Dodo.

Kvinnen kunne fortelle at sønnen hadde gitt opp håpet om å få se sin kjære venn igjen, men nå var overlykkelig etter å ha sett innlegget på Facebook.

Foto: Facebook / Arca Animal del Ptdo. de Mar Chiquita

Klinikken avtalte et møte med eieren, Ariel Naveira. Han kom for å hente sin savnede hund og heldigvis filmet de ansatte hele seansen.

Gledesutbruddet ved gjenforeningen har siden blitt sett flere millioner ganger på Youtube hvor svært mange har latt seg røre av den søte historien.

Se gjenforeningen selv nedenfor og DEL videre om du også ble rørt!

130,336FansLik
1,508FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter