Hjem Dyr Disse hundene ble farget rosa og forlatt for å dø i skogen
Dyr

Disse hundene ble farget rosa og forlatt for å dø i skogen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En gruppe mennesker ble sjokkert da de oppdaget to samojedhunder. Hundene var faget rosa, og forlatt av eieren sin midt ute i skogen.

Som valper hadde de blitt brukt som «glansbilder» i en kystby i Russland. Deres eiere hadde tjent penger på at turister fikk ta bilde sammen med de søte hundene. Men da de vokste og ble store, ble det for mye arbeid for eierne. De ble derfor forlatt i en skog uten mat eller vann.

En gruppe frivillige klarte å få tak i hudene. De tok de med seg til et hus i Moskva.

Hundene hadde flere skader. På grunn av det rosa fargestoffet som var påført pelsen, led begge hundene av betennelse og eksem. Da en veterinær undersøkte dyrene kunne han slå fast at de hadde blitt mishandlet, den ene hunden hadde for eksempel skuddsår i øret.

Foto: Instagram

Politiet ble varslet og startet en undersøkelse av dette grusomme tilfellet av dyremishandling. Aktivister fortsetter å oppfordre innbyggere og turister til ikke å støtte dette parets virksomhet, som har blitt sett med nye fargede valper.

Foto: Youtube

Samojedene er tøffe, men «veldig ømme, lydige og snille,» forteller en av de frivillige som transporterte hundene til Moskva. De blir nå tatt godt vare på, og vil få et godt hjem.

I videoen nedenfor kan du se hundene leke, de setter tydelig stor pris på sin nye tilværelse.

Del videre for å skape bevissthet og for å hylle menneskene som reddet disse hundene! 

[mashvideo]

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com