lørdag, juni 12, 2021

Hundene innser at vennen skal dø – deres farvel har rørt tusenvis

Mest lest nå

Vi er temmelig sikre på at hunder har følelser som frykt, aggresjon, glede og sorg. Det er hundene Sef, Rhonin og Jaina fra USA et sterkt bevis på.

Nylig skrev eierne til de tre hundene et rørende leserinnlegg på Reddit. Familien sin eldste hund, Sef, var blitt gammel og syk, og familien valgte sammen med veterinæren at han skulle avlives. Sef skulle sovne inn i hjemmet sitt med familien og familiens to andre hunder til stede.

Foto: Reddit

Samme morgen som veterinæren skulle komme hjem til familien for å avlive Sef forsto de to firbente vennene hans hva som var i ferd med å skje.


«På en eller annen måte skjønte Rhonin og Jaina hva som skulle skje, og de gikk hele tiden bort til Sef og «kysset» han mens vi ventet på veterinæren, de sa farvel til hverandre hele morgenen, forteller hundeeierne.

De var merkbart påvirket

Til innlegget delte hundeeierne et bilde av Sef når han ble kysset farvel av sine to gode venner.

Et av hundene sine mange farvel denne morgenen. Foto: Reddit

Hundeeierne har siden fortalt til Ladbible hvordan hundene sørget over det som skulle skje:

«De viste så tydelig at de forsto, og i ettertid er de fortsatt preget. Rhonin har en veldig myk personlighet og jeg merker på han at han fortsatt ikke synes alt er som det skal her hjemme. Vår andre hund, Jaina, er mer energisk og livlig av seg, og vi har ikke merket det like godt på henne, men i går kveld gikk hun å la seg i sofaen og tullet seg inn i teppet som tilhørte Sef», forteller den rørte hundeeieren.

For en rørende kjærlighetshistorie mellom firbente gode venner – del den gjerne videre!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter