Hjem Dyr Hundene kan ikke sove uten hverandre – får uventet gave av en ekte dyrevenn
Dyr

Hundene kan ikke sove uten hverandre – får uventet gave av en ekte dyrevenn

Hunder er kjent for å være vennlige, omsorgsfulle og hengivne dyr for sine familier. Noen ganger kan de også finne en sjelevenn, en livslang venn, spesielt hvis de ikke har hatt andre de kunne stole på. Dette var tilfellet for Hank og Gigi.

Hank og Gigi er to hunder som er uadskillelige, og som ble reddet av Rick Tunison, daglig leder av Mahoning County Dog Warden’s Office & Adoption Center, et dyrehjem i Youngstown, Ohio (USA).

Etter å ha funnet dem sammen og reddet dem fra gaten, hadde personalet først innredet to separate rom til de to hundene. Men det ble raskt klart at de ville være sammen, forklarer Rick til The Dodo.

Når de var sammen, og selv om de hadde hver sin seng, lå de side om side i samme seng.

Foto: Privat

Selv om personalet visste at det ville gjøre adopsjonen mer utfordrende, bestemte de seg for at Hank og Gigi skulle adopteres av samme eiere.

– Jeg ville absolutt ikke se dem adskilt, sier Rick til The Dodo.

Etter at personalet la ut et bilde av hundene, hvor de sover i samme seng, gikk bildet straks viralt. Da Rachel Harris så bildet, visste hun med en gang at hun ville være den perfekte eieren for Hank og Gigi.

Foto: Privat

Rachel adopterte dem begge uten å nøle, og tok dem med hjem til Texas, hvor hun bor.

Hundene har tilpasset seg godt i sitt nye hjem og er fortsatt uadskillelige.

Foto: Privat

Rachel forklarer at hun nå har blitt som et tredje medlem av deres duo, da hundene følger henne overalt.

Foto: Privat

Nå som Hank og Gigi ikke lenger er stresset, kan de også av og til sove i hver sin seng, men sengene må selvfølgelig stå ved siden av hverandre.

Foto: Privat

Rachel adopterte Hank og Gigi for to år siden, og hundene har aldri hatt det bedre. En herlig og inspirerende adopsjonshistorie!

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com